طرز تهیه نان روسی خوشمزه و معروف بنام واتروشکا
واتروشکا یک نوع نان و شیرینی خوشمزه و محبوب کشور روسیه می باشد و بچه ها هم عاشقش هستند. در واقع واتروشکا یک نوع کلوچه پنیری روسی می باشد و در همه مغازه های روسیه می توانید آن را خریداری کنید. در ادامه با طرز تهیه نان روسی خوشمزه و معروف بنام واتروشکا با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم نان روسی واتروشکا | |
---|---|
آرد | 250 گرم |
شیر ولرم | 125 میلی لیتر |
کره ذوب شده | 3 قاشق غذاخوری |
خمیر مایه | 1 قاشق چای خوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
مواد لازم فیلینگ | |
---|---|
پنیر خامه ای یا لبنه | 175 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
کشمش | 50 گرم |
شکر | 3 قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
آرد | 1 قاشق غذاخوری |
مراحل طرز تهیه نان روسی واتروشکا
مرحله اول
برای درست کردن نان روسی واتروشکا ابتدا 100 میلی لیتر از شیر (چهار پنجم شیر) را با خمیر مایه و 2 قاشق غذاخوری شکر مخلوط می کنیم و به مدت 10 دقیقه کنار می گذاریم تا خمیر مایه به عمل آید.
مرحله دوم
بعد از اینکه خمیر مایه به عمل آمد آرد، تخم مرغ، وانیل، کره آب شده و نمک را بهش اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
اگر دیدید خمیر جمع نمی شود باقی مانده شیر را به صورت کم کم به خمیر اضافه کنید تا خمیر جمع شود.
مرحله چهارم
حالا خمیر را به خوبی ورز می دهیم. توجه کنید خمیر این نان اولش چسبندگی زیادی دارد ولی با ورز دادن چسبندگی خیمر از بین می رود و خمیر نرم و لطیفی بدست می آید.
مرحله پنجم
خمیر آماده شده را چانه بزرگ می گیریم و در یک کاسه گذاشته و روی آن سلفون می کشیم تا به مدت یک و نیم ساعت در یک محیط نسبتاً گرم استراحت کند.
مرحله ششم
در این فاصله مواد فیلینگ را آماده می کنیم. برای این کار پنیر خامه ای، شکر، تخم مرغ و وانیل را باهم خوب مخلوط می کنیم.
مرحله هفتم
در ادامه آرد را هم بهش اضافه می کنیم و وقتی که موادمون یکدست شد کشمش را بهش اضافه می کنیم و بعد داخل یخچال می گذاریم تا استراحت کند و به سراغ خمیر می رویم.
مرحله هشتم
بعد از استراحت خمیر، پف خمیر را با ورز دادن می گیریم و اونو به 8 تا 10 قسمت مساوی تقسیم کرده و چانه می گیریم. اندازه چانه ها بستگی به خودتان دارد.
مرحله نهم
سپس سینی فر را چرب می کنیم و هر یک از چانه ها را توی سینی فر می چینیم. بعد روی چانه ها را با یک استکان یا لیوان فشار می دهیم در حدی که جای لیوان روی خمیر بماند.
مرحله دهم
بعدش با انگشت داخلش را خوب فشار می دهیم تا خوب گود بماند. حالا مقداری از مواد فیلینگ آماده شده را روی اون قرار می دهیم.
مرحله یازدهم
بعد از اینکه همه چانه ها را به این شکل آماده کردیم روی آن ها نایلون می کشیم و به مدت 15 دقیقه استراحت می دهیم تا دوباره پف کند.
مرحله دوازدهم
پس از استراحت روی نان ها را با مخلوط زرده تخم مرغ، وانیل و کمی شیر رومال می کنیم و برای پخت در فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا بپزند.
مرحله سیزدهم
حتما ظرفی حاوی آب داخل فر بگذارید تا بافت نان ها خشک نباشد. در یک دقیقه آخر پخت می توانید شعله بالای فر را روشن کنید تا روی نان ها هم برشته و خوشرنگ شود.