طرز تهیه سالاد الویه خوشمزه رستورانی و مجلسی با مرغ
سالاد الویه از سالادهای خوشمزه و پرطرفداری است که به خاطر داشتن مرغ و سیب زمینی از غذاهای سرد محسوب می شود که امروزه به عنوان یک پیش غذا یا غذای کامل سرو می شود. سالاد الویه را می توانید با نان باگت یا نان تست به صورت ساندویچ درست کنید و در مهمانی ها به عنوان یک میان وعده خوشمزه برای پذیرایی استفاده کنید. در ادامه با طرز تهیه سالاد الویه خوشمزه رستورانی و مجلسی با مرغ با سایت آشپزی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم سالاد الویه | |
---|---|
سینه مرغ | 1 عدد |
پیاز کوچک | 1 عدد |
سیب زمینی | 3 عدد |
تخم مرغ | 2 عدد |
خیارشور | 4 عدد |
هویج | 2 عدد |
نخود فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
آب مرغ | نصف استکان |
سس مایونز | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
فلفل سیاه | نوک قاشق چای خوری |
آبلیمو ترش | 1 قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی برای تزیین | 1 عدد |
مراحل طرز تهیه سالاد الویه
مرحله 1
برای درست کردن سالاد الویه، ابتدا در یک قابلمه کوچک سینه مرغ را به همراه دو و نیم لیوان آب و کمی نمک روی حرارت می گذاریم تا با حرارت متوسط پخته شود. برای طعم دار شدن و رفع بوی مرغ یک عدد پیاز را خلالی خرد کنید و داخل مرغ بریزید. توجه داشته باشید که بعد از پخت مرغ حدود نصف استکان از آب مرغ را برای سالاد نگه دارید.
مرحله 2
در یک قابلمه دیگر سیب زمینی ها را هم شسته و با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا آنها هم پخته و آبپز شوند. در انتهای پخت سیب زمینی ها، تخم مرغ ها را هم به قابلمه سیب زمینی اضافه می کنیم تا آنها هم کامل آبپز شوند.
مرحله 3
همچنین هویج نگینی خرد شده و نخود فرنگی تازه را هم در قابلمه های جداگانه با مقدار کمی آب و کمی نمک روی حرارت می گذاریم تا حدود یک ربع بجوشند و پخته شوند. بعد از پخت آن ها را آبکش کرده و کنار می گذاریم.
مرحله 4
پس از پخته شدن مرغ، بعد از خنک شدن، آن را ریش ریش کرده یا به صورت نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم آب مرغ باقی مانده را هم از صافی رد کرده و آن را هم کنار می گذاریم.
مرحله 5
سپس سیب زمینی ها و تخم مرغ آب پز شده را پوست گرفته و به شکل ریز رنده می کنیم. در صورت تمایل می توانید به جای رنده کردن، آن ها را له یا پوره کنید. خیارشور را هم به صورت نگینی خیلی ریز خرد می کنیم و آن را هم کنار می گذاریم.
مرحله 6
بعد از اینکه تمام مواد سالاد الویه را آماده کردیم، به ترتیب همه مواد پخته و خرد شده را در یک ظرف بزرگ می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم.
مرحله 7
سپس در یک کاسه سس مایونز، آب مرغ، آبلیمو ترش و کمی نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کرده و به سالاد اضافه می کنیم و با یک قاشق همه مواد سالاد را به خوبی مخلوط می کنیم تا جایی که سالاد یکدست شود.
مرحله 8
بعد از یک دست شدن سالاد، آن را در یک ظرف دربدار ریخته و به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم تا هم خوب مزه دار شده و جا بیفتد وهم کاملا خنک شود.
مرحله 9
سالاد الویه آماده شده را در ظرف سرو می ریزیم و صاف می کنیم. بعد روی آن را به دلخواه با خیارشور، گوجه فرنگی هویج یا هر مواد دلخواه دیگر تزیین و سرو می کنیم.
مرحله 10
برای زیباتر شدن شکل سالاد الویه، می توانید آن را بعد از آماده کردن در قالب چرب شده بریزید و با قاشق محکم فیکس کنید و بعد از خنک شدن در یخچال آن را از قالب در ظرف سرو برگردانید و روی آن را تزیین کنید.
نکات تهیه سالاد الویه با مرغ
برای درست کردن سالاد الویه سعی کنید از نخود فرنگی تازه استفاده کنید آما اگر در دسترس نبود، می توانید از کنسرو نخود فرنگی هم استفاده کنید که حتما اب آن را دور بریزید و نخود فرنگی ها را با آب سرد بشویید.