طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خوشمزه و پنیری به روش رستورانی
ساندویچ مرغ و قارچ پنیری یکی از خوشمزه ترین ساندویچ هایی است که به راحتی می توانید در خانه برای یک وعده غذای سبک و مقوی برای خود و یا به عنوان یک میان وعده یا عصرانه خوشمزه برای پذیرایی از مهمانان خود درست کنید. این ساندویچ را به دو صورت گرم و سرد می توانید سرو کنید. در ادامه با طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خوشمزه و پنیری به روش رستورانی با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم ساندویچ مرغ و قارچ پنیری برای 4 نفر | |
---|---|
سینه مرغ | 2 تکه |
قارچ | 200 گرم |
پیاز | 1 عدد |
فلفل دلمه ای سبز | 1 عدد |
خامه صبحانه | 3 قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | به مقدار نیاز |
نان باگت | به تعداد لازم |
پودرسیر و پاپریکا | نصف قاشق چای خوری |
ادویه کاری | نوک قاشق چای خوری |
نمک | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ پنیری
مرحله 1
برای درست کردن ساندویچ مرغ و قارچ پنیری، در ابتدا یک عدد پیاز را پوست گرفته و در یک تابه با مقداری روغن تفت می دهیم تا کمی سبک شود.
مرحله 2
سپس یک عدد فلفل دلمه ای سبز رنگ را هم خلالی خرد کرده و به پیاز تفت داده شده اضافه می کنیم و کمی باهم تفت می دهیم.
مرحله 3
حالا سینه مرغ را به شکل نواری یا به قطعات کوچک خرد می کنیم و به پیاز و فلفل دلمه ای تفت داده شده اضافه می کنیم و حسابی تفت می دهیم تا جایی که رنگ مرغ تغییر کند.
مرحله 4
بعد از تفت دادن مرغ، نمک، پودر سیر و پاپریکا و ادویه کاری را بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا ادویه ها به خورد مواد برود.
مرحله 5
در این مرحله قارچ های ورقه ای خرد شده را هم به مواد اضافه می کنیم و با حرارت زیاد چند دقیقه ای تفت می دهیم تا قارچ ها آب نیندازد.
مرحله 6
در آخر خامه را با دو قاشق آب رقیق کرده و به تابه اضافه می کنیم تا چند دقیقه ای مواد با خامه بجوشد و پخته شود. صبر می کنیم تا آبش کشیده شود. بعد حرارت را خاموش می کنیم.
مرحله 7
بعد از آماده شدن مواد، داخل نان باگت ها را باز می کنیم و از مواد آماده شده داخل باگت ها را پر می کنیم. بعد روی هر کدام از ساندویچ ها به مقدار دلخواه پنیر پیتزا می ریزیم.
مرحله 8
حالا ساندویچ های آماده شده را به ترتیب در سینی فر می چینیم. به طوری که قسمت پنیری ساندویچ ها رو به بالا باشد تا نریزد.
مرحله 9
سینی ساندویچ ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه می گذاریم و فقط حرارت بالا را روشن می کنیم تا حدود یک ربع پنیر پیتزا ذوب شده و روی ساندویچ ها گریل شود.
مرحله 10
بعد از یک ربع ساندویچ ها را از فر خارج کرده و با سس دلخواه سرو می کنیم.