طرز تهیه نان تابه ای ساده و خوشمزه شمالی بدون فر
نان تابه ای یکی از انواع نان های خوشمزه ای است که می توانید آن را برای صبحانه تدارک ببینید. این نان بدون فر درست می شود و بافت نرم و طعم عالی دارد و از همه مهم تر سریع آماده می شود و برای مدرسه بچه ها هم به همراه پنیر و گردو عالی می شود. در ادامه با طرز تهیه نان تابه ای ساده و خوشمزه بدون فر با سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم نان تابه ای | |
---|---|
آرد گندم | 2 پیمانه |
شیر | 150 گرم |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق غذاخوری سر خالی |
کره | 150 گرم |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
مراحل طرز تهیه نان تابه ای
مرحله اول
برای درست کردن نان تابه ای خشک ابتدا در یک ظرف مناسب مواد خشک شامل آرد گندم، شکر، بکینگ پودر و نمک را باهم مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
سپس تخم مرغ را در یک ظرف می شکنیم و هم می زنیم تا حالت لختگی اش از بین برود.
مرحله سوم
بعد تخم مرغ هم زده شده را با شیر ولرم و کره نرم شده به مواد خشک اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا خمیر یکدستی درست شود.
مرحله چهارم
خمیر درست شده را خوب ورز می دهیم. اگر احساس کردید خمیر سفت است 1 قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید و اگر شل بود 1 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید.
مرحله پنجم
حالا روی خمیر ورز داده را با سلفون می پوشانیم و به مدت نیم ساعت در یک محیط نسبتاً گرم بهش استراحت می دهیم.
مرحله ششم
بعد از نیم ساعت روی تخته آرد می پاشیم و خمیر را به ضخامت 1 سانتی متر باز می کنیم و با لیوان کاتر می زنیم. سپس به مدت 15 دقیقه دیگر به خمیرهای کاتر زده شده استراحت می دهیم.
مرحله هفتم
یک ماهیتابه را روی حرارت کم می گذاریم تا داغ شود. لازم به چرب کردن ماهیتابه نیست. بعد نان ها را داخل ماهیتابه انتقال بدهید و درب ماهیتابه را بگذارید تا پف کنند.
مرحله هشتم
وقتی که نان ها خوب پف کردند و برشته شدند آن ها را برمی گرانیم تا طرف دیگرشان هم خوب بپزد و برشته شود.