طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ خوشمزه و مجلسی با طعم بی نظیر
اشترودل مرغ و قارچ نوعی از غذاهای های ساندویچی است که با خمیر و مواد میانی مرغ و قارچ درست می شود. اشترودل غذایی بسیار خوشمزه و معروف است که امروزه برای پذیرایی از مهمانان طرفداران زیادی دارد. واژه اشترودل در اصل نوعی شیرینی اتریشی است که مواد میانی آن شیرین می باشد، اما انواع دیگر اشترودل را با مرغ و قارچ یا گوشت و قارچ هم درست می کنند و به عنوان یک غذا یا میانوعده خوشمزه سرو می کنند. در ادامه با طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ خوشمزه و مجلسی با طعم بی نظیر با سایت آشپزی هارنیکا همراه باشید.
مواد لاز م خمیر اشترودل | |
---|---|
آرد | 3 لیوان |
سفیده تخم مرغ | 1 عدد |
شیر | نصف لیوان |
خمیر مایه | 3 قاشق چای خوری |
آب ولرم | نصف لیوان |
روغن مایع | 3 قاشق غذاخوری |
نمک | نصف قاشق غذاخوری |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای تهیه مواد میانی اشترودل | |
---|---|
سینه مرغ | 1 عدد |
قارچ | 300 گرم |
پیاز | 2 عدد |
فلفل دلمه ای | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری پر |
پنیر پیتزا | به مقدار کافی |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | نوک قاشق چای خوری |
مواد لازم برای رومال | |
---|---|
شیر | 2 قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
کنجد | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه اشترودل مرغ و قارچ
مرحله 1
برای درست کردن اشترودل مرغ و قارچ، اول خمیر آن را درست می کنیم و کنار می گذاریم. برای شروع کار در یک ظرف کوچک شیر، آب، 1 قاشق غذاخوری شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط کرده و روی آن را به یک دستمال تمیز می پوشانیم. بعد آن را به مدت 10 دقیقه در یک جای گرم قرار می دهیم تا به عمل آید.
مرحله 2
بعد از آماده شدن خمیر مایه، در یک ظرف سفیده تخم مرغ، باقی شکر، روغن و نمک را ریخته و با همزن دستی مخلوط می کنیم. بعد هم خمیر مایه پف کرده را بهش اضافه کرده و ترکیب می کنیم.
مرحله 3
حالا 3 لیوان آرد را در یک کاسه بزرگ ریخته و بعد مواد بالا را وسط آرد ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا جایی که خمیر یکجا جمع شود. بعد خمیر را چند دقیقه خوب ورز می دهیم تا نرم و لطیف شود و به دست نچسبد.
مرحله 4
خمیر آماده شده را داخل همان ظرف جمع می کنیم و روی آن را با پارچه تمیز می پوشانیم و به مدت 1 ساعت در یک محیط نسبتاً گرم می گذاریم تا خمیر استراحت کرده و پف کند.
مرحله 5
در این فاصله، پیازها را نگینی خرد کرده و در یک تابه با مقداری روغن تفت می دهیم تا سبک شود. بعد سینه مرغ را به شکل ریز خرد کرده و به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا مرغ ها کمی پخته شود.
مرحله 6
سپس قارچ خرد شده را بهش اضافه کرده و دوباره با حرارت کم تفت می دهیم تا وقتی که آب قارچ ها کشیده شود. برای سیاه نشدن قارچ ها می توانید در این مرحله یک قاشق آبلیمو بهش اضافه کنید.
مرحله 7
بعد از کشیده شدن آب قارچ فلفل دلمه ای، ادویه ها و رب را به تابه اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم تا یک دست شود. بعد از کمی تفت دادن حرارت را خاموش می کنیم.
مرحله 8
حالا خمیر آماده شده را برداشته و پف آن را می گیریم و خیلی کم آن را ورز می دهیم. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و بعد خمیر را روی کاغذ روغنی در اندازه های دلخواه به شکل بیضی یا مستطیل باز می کنیم.
مرحله 9
حالا ابتدا وسط خمیرها را سس گوجه فرنگی می زنیم. بعد وسط هر کدام از خمیرها مقداری از مواد میانی آماده شده می ریزیم و روی هر کدام مقداری پنیر پیتزا هم می ریزیم.
مرحله 10
در آخر کناره های باقی مانده خمیر را نواری برش داده و خمیر را به شکل بافت یک در میان روی هم جمع می کنیم. می توانید این کار را به شکل دیگر مثل پیراشکی هم انجام دهید.به این ترتیب همه اشترودل ها را آماده می کنیم.
مرحله 11
پس از اینکه همه اشترودل ها آماده شد، روی آنها را با پارچه تمیز می پوشانیم تا به مدت 15 دقیقه استراحت کنند.
مرحله 12
در یک ظرف کوچک 2 قاشق شیر و زرده تخم مرغ را باهم مخلوط می کنیم و بعد از استراحت خمیرها، روی اشتردول ها را با آن رومال کرده و در آخر مقداری کنجد می پاشیم.
مرحله 13
در انتها سینی اشترودل ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد می گذاریم تا به مدت 20 دقیقه بماند و اشترودل ها پخته شود. می توانید در انتهای پخت یکی دو دقیه هم گریل فر را روشن کنید تا روی اشترودل ها هم طلایی شود.
مرحله 14
اشترودل های آماده شده را از فر درآورده و در ظرف سرو می چینیم و با سس کچاب سرو می کنیم.