طرز تهیه سالاد شیرازی خوشمزه و مجلسی به روش مخصوص
سالاد شیرازی از مشهورترین و پرطرفدارترین سالادهای ایرانی است که بدون شک همه آن را دوست دارند. سالاد شیرازی ترکیبی از خیار، گوجه و پیاز است و رسپی اصلی آن با آبغوره درست می شود. اما برخی افراد به دلخواه به جای آبغوره از آبلیمو هم استفاده می کنند که در هر دو صورت خوشمزه است. این سالاد عالی و بی نظیر را می توانید در کنار انواع غذاهای خوشمزه ای که درست میکنید، سرو کنید. در ادامه با طرز تهیه سالاد شیرازی خوشمزه و مجلسی به روش مخصوص با سایت آشپزی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد شیرازی | |
---|---|
خیار | 4 عدد |
گوجه فرنگی | 3 عدد |
پیاز | 3 عدد |
نعنا خشک | 1 قاشق غذاخوری |
آبغوره | نصف استکان |
نمک | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه سالاد شیرازی
مرحله 1
برای درست کردن سالاد شیرازی، ابتدا خیار و گوجه ها را به خوبی با آب سرد تمیز شسته و در سبد می گذاریم تا آبشان بریزد.
مرحله 2
سپس سر و ته خیارها را جدا می کنیم و آنها را با یک چاقوی تیز به شکل نگینی ریز خرد می کنیم و در ظرف مخصوص سالاد می ریزیم.
مرحله 3
در دستور اصلی این سالاد خیارها را با پوست خرد می کنند، اما در صورت تمایل شما می توانید پوست خیارها را بگیرید. حتی می توانید تعدادی را پوست بگیرید و تعدادی را با پوست خرد کنید تا رنگ سبز پوست خیار در سالاد مشخص باشد.
مرحله 4
در ادامه گوجه فرنگی های قرمز و رسیده را هم به شکل ریز و نگینی خرد می کنیم و به خیار اضافه می کنیم. سعی کنید موقع خرد کردن گوجه فرنگی، قسمت سبز بالای گوجه ها را جدا کنید.
مرحله 5
در انتها پیازها را پوست گرفته و آنها را هم به شکل نگینی ریز خرد می کنیم و به ظرف سالاد اضافه می کنید. سعی کنید همیشه پیازها را آخر از همه خرد کنید تا چشمتان زیاد نسوزد.
مرحله 6
حالا بعد از خرد کردن همه مواد، مقداری نمک و نعنا خشک به سالاد می ریزیم و سالاد را به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله 7
در انتها به اندازه دلخواه آبغوره به سالاد اضافه می کنیم و خیلی کم مخلوط می کنیم تا سالاد یکدست شود. در صورت تمایل می توانید مقدار کمی هم فلفل سیاه به سالاد بریزید تا عطر و طعم خوبی داشته باشد. سالاد شیرازی آماده شده را همراه با غذای دلخواه خود سرو می کنیم.