طرز تهیه قارچ پلو با گوشت چرخ کرده خوشمزه به روش مجلسی
قارچ پلو با گوشت چرخ کرده از پلوهای مخلوط و خوشمزه ای است که با قارچ درست می شود. این پلو به خاطر داشتن قارچ، بسیار مقوی و مفید است، چون قارچ سرشار از پروتئین است. قارچ پلو را علاوه بر گوشت می توان با مرغ هم درست کرد. در ادامه با طرز تهیه قارچ پلو با گوشت چرخ کرده خوشمزه به روش مجلسی با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم قارچ پلو با گوشت چرخ کرده | |
---|---|
برنج | 4 پیمانه |
گوشت چرخ کرده | 400 گرم |
قارچ | 400 گرم |
پیاز | 2 عدد |
سیر | 2 حبه |
رب | 1 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
زرشک و زعفران دم کرده برای تزیین | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه قارچ پلو با گوشت چرخ کرده
مرحله 1
برای درست کردن قارچ پلو با گوشت چرخ کرده، در ابتدا برنج را از چند ساعت قبل شسته و با مقداری آب و کمی نمک خیس می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله 2
برای شرع پخت، ابتدا یک عدد پیاز را نگینی ریز خرد می کنیم و در تابه با مقداری روغن تفت می دهیم تا سبک و شفاف شود.
مرحله 3
سپس 2 حبه سیر رنده شده و کمی نمک، زردچوبه و فلفل سیاه می زنیم و بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و خوب تفت می دهیم تا گوشت کاملا سرخ شود.
مرحله 4
در ادامه قارچ ها را خوب شسته و به شکل ورقه های متوسط خرد می کنیم و چند دقیقه ای در یک کاسه با مقداری آب و آبلیمو قرار می دهیم. این کار باعث می شود قارچ ها موقع پخت شیاه نشود.
مرحله 5
در ادامه قارچ را هم به گوشت سرخ شده اضافه کرده و چند دقیقه ای با هم تفت می دهیم تا قارچ کمی نرم شود. در آخر رب را اضافه کرده و بعد از چند دقیقه تفت دادن حرارت را خاموش می کنیم.
مرحله 6
حالا برای پخت برنج، در قابلمه مقداری آب ریخته و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید. بعد برنج خیس شده را در آب جوش می ریزیم تا چند دقیقه ای بجوشد و پخته شود. بعد از نرم شدن برنج، آن را آبکشی می کنیم.
مرحله 7
کف قابلمه را با کمی روغن چرب کرده و ته دیگ نان یا سیب زمینی ورقه شده می گذاریم. برنج و مواد گوشت و قارچ را به صورت لایه لایه در قابلمه می ریزیم و قابلمه را روی حرارت کم می گذاریم تا دم بکشد.
مرحله 8
بعد از دم کشیدن پلو، مقداری روغن داغ روی آن می ریزیم و بعد از چند دقیقه حرارت را خاموش می کنیم. مقداری از برنج سفید را هم با مقداری زعفران مخلوط می کنیم و برای تزیین روی پلو کنار می گذاریم. قارچ پلوی آماده شده را در دیس می کشیم و روی آن را با برنج زعفرانی و زرشک تزیین و سرو می کنیم.