طرز تهیه کوکوی دو رنگ خوشمزه تبریز با سیب زمینی و سبزی
کوکوی دورنگ از کوکوهای خوشمزه و ترکیبی است که با سبزی و سیب زمینی درست می شود. این کوکو هم ظاهر زیبایی دارد و هم طعم فوق العاده ای دارد. کسانی که در درست کردن غذاها دوست دارند تنوع داشته باشند، کوکوی دو رنگ سیب زمینی و سبزی پیشنهاد خوبی است. در ادامه با طرز تهیه کوکوی دو رنگ خوشمزه تبریزی با سیب زمینی و سبزی با سایت آشپزی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکوی دو رنگ | |
---|---|
سیب زمینی | 2 عدد بزرگ |
سبزی کوکو خرد شده | نیم کیلو |
تخم مرغ | 6 عدد |
سیر رنده شده | 1 حبه |
آرد سفید | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل سیاه و قرمز | نوک قاشق چای خوری |
ادویه کاری | نصف قاشق چای خوری |
پودر پاپریکا | نصف قاشق چای خوری |
روغن | به مقدار لازم |
پیاز داغ | 1 قاشق غذاخوری |
گردو نگینی خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
زرشک | 2 قاشق غذاخوری |
مراحل طرز تهیه کوکوی دو رنگ
مرحله 1
برای درست کردن کوکوی دو رنگ، به دو مواد جداگانه نیاز داریم. یکی مواد کوکو سبزی و دیگری مواد کوکو سیب زمینی که ابتدا هر کدام را در ظرف های جداگانه آماده می کنیم.
مرحله 2
برای شروع، ابتدا سیب زمینی ها را شسته و در یک قابلمه کوچک با مقداری آب روی حرارت متوسط می گذاریم تا آبپز شوند. بعد از پخته شدن، آنها را از قابلمه در می آوریم تا کاملا خنک شوند.
مرحله 3
بعد از خنک شدن سیب زمینی ها، آنها را پوست گرفته و در یک کاسه رنده می کنیم. بعد 3 عدد تخم مرغ، مقداری نمک و زردچوبه، فلفل سیاه و قرمز، پودر پاپریکا و ادویه کاری و یک حبه سیر رنده شده به سیب زمینی رنده شده اضافه می کنیم و مواد کوکو را به خوبی مخلوط می کنیم تا یکدست شود. در یک ظرف دیگر هم سبزی کوکو را با 3 عدد تخم مرغ، آرد و مقداری نمک و زردچوبه مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
مرحله 4
توجه داشته باشید که غلظت مایه کوکوها باید در حدی باشد که نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد. پس سعی کنید تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر بار کاملا مواد را مخلوط کنید و بعد در صورت نیاز تخم مرغ بعدی را اضافه کنید.
مرحله 5
بعد از آماده کردن هر دو مواد، در یک تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا کاملا داغ شود. بعد مواد کوکوی سیب زمینی را کف تابه ریخته و با قاشق صاف می کنیم. صبر می کنیم تا کوکوی سیب زمینی با حرارت ملایم کاملا سفت و پخته شود.
مرحله 6
بعد از سفت شدن کوکوی سیب زمینی، مواد کوکو سبزی را روی آن می ریزیم و با قاشق صاف می کنیم و صبر می کنیم تا مواد کوکو سبزی هم کمی سفت شود. می توانید در این مدت درب تابه را بگذارید تا مواد کوکو به آرامی مغز پخت شود.
مرحله 7
وقتی که مواد کوکو کاملا منسجم و سفت شد، کوکو را به کمک کفگیر چهار قسمت تقسیم کرده و هر کدام را به آرامی برمی گردانیم تا طرف دیگر کوکوها هم با حرارت کم پخته و سرخ شوند.
مرحله 8
سعی کنید در پخت کوکوی دو رنگ اصلا عجله نکنید تا کاملا مغز پخت شود. بعد از اینکه طرف دیگر کوکو ها هم سرخ شد، با یک خلال دندان تمیز داخل کوکوها را چک می کنیم که خوب پخته شوند.
مرحله 9
وقتی که هر دو طرف کوکوها به خوبی سرخ شد، آنها را در ظرف سرو می چینم و روی آنها را با پیازداغ، زرشک و گردو تزیین می کنیم. البته می توانید در صورت تمایل این مواد را وسط دو لایه هم بریزید که بی نهایت خوشمزه می شود.