طرز تهیه سالاد سزار ساده و خانگی با مرغ به روش رستورانی
سالاد سزار یکی از محبوب ترین سالادهای بین المللی ایتالیایی هست که خیلی خوشمزه است. این سالاد در اکثر رستوران ها درست می شود و یکی از پرطرفداردارترین سالادها است. سالاد سزار با مرغ گریل درست می شود ولی با مرغ سوخاری هم می توانید درست کنید. در ادامه با طرز تهیه سالاد سزار خوشمزه و خانگی ساده به روش اصل و رستورانی با سایت آشپزی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد سزار | |
---|---|
فیله مرغ | 1 عدد |
نان تست | 2 عدد |
کاهو | 1 عدد |
سیر | 4 حبه |
ماست سفت | 1 قاشق غذاخوری |
سس مایونز | 1 قاشق غذاخوری |
سس خردل | 1 قاشق غذاخوری |
پنیر پارمزان | 1 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 4 قاشق غذاخوری |
آب لیمو | 2 قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | نوک قاشق چای خوری |
نمک | به میزان لازم |
مراحل طرز تهیه سالاد سزار
مرحله 1
برای درست کردن سالاد سزار، ابتدا باید سس مخصوص سالاد را درست کنیم. پس در ابتدا در یک ظرف مناسب دو حبه سیر را رنده می کنیم، بعد ماست، سس مایونز، سس خردل و 2 قاشق روغن زیتون را به سیر اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله 2
سپس آبلیمو و مقداری نمک و فلفل هم می ریزیم و مواد سس را به خوبی باهم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود. بعد از آماده کردن سس آن را داخل یخچال می گذاریم.
مرحله 3
در ادامه سینه مرغ را با مقدار کمی نمک مزه دار می کنیم و آن را مانند مرغ بریانی داخل فر می گذاریم تا گریل شود. می توانید آن را در تابه با مقداری روغن هم سرخ کنید. بعد از سرخ شدن سینه مرغ را به تکه های کوچک خرد می کنیم.
مرحله 4
بعد از سرخ شدن مرغ، باید نان تست ها را سرخ کنیم. برای این کار، ابتدا نان تست ها را به صورت مکعبی کوچک برش می زنیم و کنار می گذاریم.
مرحله 5
بعد در یک ظرف کوچک دو حبه سیر را رنده می کنیم و چند قاشق روغن زیتون بهش می ریزیم. بعد نان تست های خرد شده را داخل مخلوط سیر و روغن می غلطانیم و در داخل همون تابه ای که مرغ را سرخ کردیم، نان ها را هم سرخ می کنیم.
مرحله 6
کاهو را برگ برگ شسته و آن را هم خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله 7
وقتی تمام مواد سالاد را آماده کردیم. ابتدا کاهوی خرد شده را داخل ظرف سالاد می ریزیم. سپس سس مخصوص سالاد سزار را از یخچال بیرون می آوریم و بر روی کاهوهای خرد شده می ریزیم. بعد سینه مرغ خرد شده را روی کاهوها می چنیم.
مرحله 8
در آخر نان تست برشته شده را هم روی سالاد می چینیم و در انتها پنیر پارمزان را روی سالاد می ریزیم و سپس آن را سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این سالاد سزار خوشمزه و لذیذ لذت ببرید.