طرز تهیه خورش خلال بادام خوشمزه به روش کرمانشاهی اصل
خورش خلال بادام از غذاهای اصیل و خیلی خوشمزه منطقه کرمانشاه است. این خورش طعم بی نظیری دارد و پای ثابت مجالس رسمی کرمانشاهی هاست. در ادامه با طرز تهیه خورش خلال بادام خوشمزه و مجلسی به روش کرمانشاهی اصل با هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خورش خلال بادام | |
---|---|
گوشت قرمز | نیم کیلو |
خلال بادام درشت | 150 گرم |
پیاز | 1 عدد |
زعفران دم کرده | 1 قاشق غذاخوری |
زرشک | 1 پیمانه |
کره | 50 گرم |
گلاب | 1 فنجان |
چوب دارچین | 2 تکه کوچک |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | نوک قاشق چای خوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
روغن | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه خورش خلال بادام کرمانشاهی
مرحله 1
برای درست کردن خورش خلال بادام، ابتدا گوشت را خورشتی خرد می کنیم و در یک قابلمه با 2 لیوان آب روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید.
مرحله 2
موقع جوشیدن که کف قهوه ای رنگ روی گوشت را پوشاند، گوشت را آبکش می کنیم و با آب سرد گوشت را می شوییم و کنار می گذاریم.
مرحله 3
حالا در یک قابلمه پیاز را نگینی خرد کرده و با کره تفت می دهیم و گوشت را بهش اضافه می کنیم. گوشت را حسابی در کره تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد. بعد زردچوبه، فلفل سیاه و رب گوجه فرنگی را می ریزیم و چند دقیقه ای تفت می دهیم تا رنگ رب باز شود.
مرحله 4
در آخر هم حدود یک لیتر آب جوش و 2 تکه چوب دارچین کوچک به قابلمه می ریزیم و در قابلمه را می بندیم تا گوشت به مدت دو ساعت با حرارت ملایم پخته شود.
مرحله 5
در این فاصله در یک ظرف کوچک 1 لیوان آب جوش، زعفران و گلاب می ریزیم و خلال بادام را حدود دو ساعت در آن خیس می کنیم تا نرم شود.
مرحله 6
وقتی یک ساعت از پخت خورش گذشت، چوب دارچین ها از داخل خورش برمی داریم و مخلوط خلال بادام را با محتویاتش به خورش می ریزیم و دو هم عدد لیمو عمانی اضافه می کنیم.
مرحله 7
دوباره صبر می کنیم تا خورش با حرارت ملایم یک ساعت دیگر بپزد. پنج دقیقه آخر پخت، مقداری نمک و زرشک تفت داده شده به خورش اضافه می کنیم و بعد از 5 دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش می کنیم.
نکات تهیه خورش خلال بادام
برای درست کردن این خورش محلی بهتر است از زرشک سیاه کرمانشاهی استفاده کنید.