طرز تهیه نان قهوه خوشمزه و خوش عطر برای صبحانه
نان قهوه از نان های خوشمزه و معروف خانگی می باشد و دستور تهیه بسیار راحت و ساده ای دارد. در ادامه با طزر تهیه نان قهوه خوشمزه و خوش عطر برای صبحانه و عصرانه با سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم نون قهوه | |
---|---|
آرد | 300 گرم - 2 پیمانه |
خمیر مایه فوری | 1 قاشق چای خوری |
شکر قهوه ای یا سفید | 35 گرم - یک سوم پیمانه |
نمک | نصف قاشق چای خوری |
کره آب شده | 25 گرم - 2 قاشق غذاخوری |
شیر | 100 گرم - نصف پیمانه |
آب داغ برای پودر قهوه فوری | 110 گرم - نصف پیمانه + 1 قاشق غذاخوری |
پور قهوه فوری | 2 قاشق غذاخوری |
مراحل طرز تهیه نان قهوه
مرحله اول
برای درست کردن نان قهوه خوشمزه اول آب داغ و پودر قهوه را مخلوط کرده و کنار می گذاریم تا خنک شود.
مرحله دوم
بعد در یک ظرف مناسب شیر، قهوه ای که خنک شده، شکر و خمیر مایه فوری را باهم مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
در ادامه آرد، نمک، کره ذوب شده و خنک شده را اضافه کرده و در حدی که مواد باهم یکدست شود مخلوط کرده و ورز می دهیم تا در نهایت خمیر نرم و لطیفی بدست آید.
مرحله چهارم
توجه کنید خمیر این نان خودش چسبنده است. پس بیشتر از یک قاشق غذاخوری از مقدار گفته شده آرد اضافه نکنید.
مرحله پنجم
حالا بر روی ظرف خمیر سلفون می کشیم و به مدت 15 دقیقه استراحت می دهیم تا خمیر خودش را بگیرد.
مرحله ششم
پس از استراحت خمیر را به 6 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هر قسمت را جداگانه چانه می کنیم. بعد روی چانه ها را می پوشانیم تا خمیر به مدت 15 دقیقه دیگر هم استراحت کند.
مرحله هفتم
بعد از 15 دقیقه هر چانه را کمی ورز می دهیم و بعد چانه ها را داخل قالب مستطیلی شکل کنار هم می چینیم و روشون کمی آرد می پاشیم.
مرحله هشتم
در این مرحله برای اینکه بافت نان هامون عالی شود به خمیر به مدت یک ساعت دیگر استراحت می دهیم تا حسابی پف کند.
مرحله نهم
بعد از استراحت آخر خمیر، نان ها را برای پخت در فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه می گذاریم تا بپزد.
مرحله دهم
پس از اینکه نان ها کامل پختند آن ها را از فر بیرون می آوریم و بر روی توری قرار می دهیم تا کامل خنک شده و آماده سرو شود.