طرز تهیه نان پنیری خوشمزه به روش ترکیه ای برای صبحانه
نان پنیری یکی از نان های معروف و خوشمزه برای صبحانه و عصرانه می باشد و تا به امروز رسپی های زیادی برای این نان نوشته شده است. رسپی که ما برای نان پنیری آماده کرده ایم برای کشور ترکیه است و به بقین می توانم بگوییم خوشمزه ترین رسپی نان پنیری در دنیا می باشد. در ادامه با طرز تهیه نان پنیری خوشمزه به روش ترکیه ای برای صبحانه با سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم نان پنیری | |
---|---|
خمیر مایه | 1 قاشق غذاخوری |
سفیده تخم مرغ | 1 عدد |
شیر گرم | 1 فنجان |
آب گرم | حدود نصف لیوان |
روغن | نصف لیوان |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
شکر | 3 قاشق چای خوری |
آرد | سه و نیم پیمانه |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
زرده تخم مرغ برای رویه | 1 عدد |
مراحل طرز تهیه نان پنیری
مرحله اول
برای درست کردن نان پنیری خوشمزه مایه خمیر، روغن، آب، شیر، نمک و شکر را داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و هم می زنیم.
مرحله دوم
بعد آرد را کم کم اضافه می کنیم و در حین ورز دادن کره را هم اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر خمیر را ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی درست شود و به دست نچسبد. توجه کنید اگر دیدید خمیرتان شل است و به آرد بیشتری نیاز دارید می توانید کمی دیگر آب اضافه کنید.
مرحله سوم
حالا از خمیر یم چانه بزرگ گرفته و آن را در ظرف چرب شده قرار داده و روی آن را می پوشانیم تا به مدت یک و نیم ساعت استراحت کند و حجمش دو برابر شود.
مرحله چهارم
بعد از استراحت از خمیر چانه هایی به اندازه دلخواه گرفته و هر چانه را به شکل دایره بر روی سطح کار باز می کنیم. اگر خمیر به دست تون می چسبد می توانید با کمی روغن دست هاتون را چرب کنید.
مرحله پنجم
حالا مقداری مواد میانی آماده شده را وسط خمیر باز شده می گذاریم و از راست به چب تا می زنیم و گرد می کنیم و بر روی سینی فر می چینیم. خمیر را به هر شکلی که دوست داشتید می توانید ببندید.
مرحله ششم
من برای مواد میانی سیب زمینی رو نصف کردم با پنیر چدار و سوسیس درست کردم از هر نظر خیلی خوبه ولی شما می توانید کمی هم تغییر بدید. اختیاری است.
مرحله هفتم
پس از اینکه همه نان ها را به این شکل آماده کردیم بر روی سینی فر دستمال می کشیم و اجازه می دهیم تا خمیر این بار 15 دقیقه دیگر استراحت کند.
مرحله هشتم
سپس با زرده تخم مرغ هم زده شده و با برس روی نان ها را رومال می کنیم و در صورت تمایل کمی زیره سیاه بپاشید.
مرحله نهم
حالا نان ها را برای پخت درون فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت تقریبا 25 دقیقه می گذاریم تا بپزد و طلایی شود.