طرز تهیه توپک مرغ پنیری خوشمزه و رستورانی به روش مخصوص
توپک مرغ پنیری یک فینگرفود خوشمزه و لذیذ است که درست کردنش بسیار راحت و آسان است. همه بچه ها و حتی بزرگترها عاشق این توپک پنیری های سوخاری هستند. اگر برای میان وعده بچه ها یا برای پذیرایی در عصرانه مهمانان دنبال یک گزینه مناسب و خوشمزه هستید، توپک مرغ پنیری گزینه خوبی است. در ادامه با طرز تهیه توپک مرغ پنیری خوشمزه به روش مخصوص با سایت آشپزی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه توپک مرغ پنیری | |
---|---|
سینه مرغ | نصف 1 عدد |
سیب زمینی بزرگ | 2 عدد |
جعفری خرد شده | 3 قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار لازم |
پودر پاپریکا | نصف قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | نوک قاشق چای خوری |
پودر آویشن | نوک قاشق چای خوری |
پودر سیر | نوک قاشق چای خوری |
پنیر پیتزا | 100 گرم |
پنیر خامه ای | 1 قاششق غذاخوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
شیر | 3 قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | 2 قاشق غذاخوری |
پودر سوخاری | 2 قاشق غذاخوری |
روغن | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه توپک مرغ پنیری
مرحله 1
برای درست کردن توپک مرغ پنیری، ابتدا سینه مرغ و سیب زمینی ها را در قابلمه های جداگانه با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا آبپز شوند.
مرحله 2
بعد از پخته شدن مرغ و سیب زمینی ، کمی صبر می کنیم تا خنک شوند. سپس سیب زمینی ها را پوست گرفته و با گوشت کوب دستی به خوبی له یا پوره می کنیم. بعد سینه مرغ را هم به صورت ریز ریش ریش می کنیم.
مرحله 3
حالا در یک ظرف مناسب، مرغ ریش ریش شده، جعفری خرد شده، پنیر پیتزا، پنیر خامه ای، نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، آویشن و سیر را ریخته و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله 4
وقتی همه مواد به خوبی یکدست و مخلوط شد، آن را در اندازه های تخم مرغ برداشته و در دست گرد می کنیم و در یک سینی می چینیم.
مرحله 5
حالا از پوره سیب زمینی به اندازه گردو برداشته و داخل دست باز می کنیم و هر کدام از توپک های پنیری را داخل پوره سیب زمینی قرار داده و دوباره گرد می کنیم. به طوری که لایه بیرونی توپک ها را سیب زمینی بپوشاند.
مرحله 6
همه توپک ها را به این شکل آماده می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله 7
در ادامه در یک کاسه کوچک آرد سفید و در کاسه دیگر پودر سوخاری می ریزیم. در یکاسه دیگری هم تخم مرغ ها را می شکنیم و با 2 قاشق شیر مخلوط می کنیم و همه را کنار هم می گذاریم.
مرحله 8
بعد از آماده کردن این مواد، در یک تابه نسبتا گود مقداری روغن ریخته و روی حرارت کم می گذاریم تا داغ شود.
مرحله 9
بعد توپک های آماده شده را ابتدا در آرد سفید بعد داخل مخلوط تخم مرغ و در نهایت در داخل پودر سوخاری می غلطانیم. می توانید مرحله تخم مرغ و پودر سوخاری را دو بار تکرار کنید.
مرحله 10
در نهایت توپک ها را بعد از غلطاندن در مواد سوخاری، درون روغن داغ می ریزیم و با حرارت ملایم در حد ترد و طلایی شدن سرخ می کنیم.
مرحله 11
سعی کنید موقع سرخ شدن حرارت متوسط باشد و توپک ها را فقط دو سه دقیقه در حد طلایی شدن سرخ کنید. چون بیشتر از این سرخ شوند، پنیر آن بیرون می زند.
مرحله 12
همه توپک ها را به این شکل آماده کرده و در روغن سرخ می کنیم و در روی توری می چینیم تا روغن اضافی آن گرفته شود. بعد آنها را در ظرف سرو می چینیم و با سس کچاپ سرو می کنیم.