طرز تهیه شیرینی لطیفه خامه ای خوشمزه و پفکی به روش بازاری
شیرینی لطیفه خامه ای از شیرینی های معروف و خوشمزه بازاری می باشد و این شیرینی در رده شیرینی های خامه ای قرار دارد و اگر آن را مطابق این رسپی درست کنید باقتش اسفنجی و پفکی می شود. در ادامه با طرز تهیه شیرینی لطیفه خوشمزه و پفکی به روش بازاری با هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم شیرینی لطیفه خامه ای 15 عدد | |
---|---|
تخم مرع | 3 عدد |
شکر | 130 گرم |
آرد | 120 گرم |
نشاسته ذرت | 15 گرم |
بکینگ پودر | یک چهارم قاشق چای خوری پر |
وانیل | کمی |
پودر قند برای روی شیرینی ها | به مقدار دلخواه |
خامه قنادی | 300 گرم |
مراحل طرز تهیه شیرینی لطیفه خامه ای
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی لطیفه خامه ای خوشمزه ابتدا همه مواد را از یخچال بیرون می آوریم تا به دمای محیط برسند. زرده و سفیده تخم مرغ ها را تا سرد هستند از هم جدا می کنیم.
مرحله دوم
حالا سفیده ها را به مدت 15 دقیقه در فریزر می گذاریم تا خوب سرد شود. همچنین آرد، نشاسته و بکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و پس از اینکه 3 بار الک کردیم کنار می گذاریم.
مرحله سوم
حالا سفیده ها را از یخچال بیرون می آوریم و با دور تند همزن خوب می زنیم. وقتی که سفیده ها شروع به فرم گرفتن می کنند شکر را به صورت بارانی و در حال هم زدن روی سفیده ها می ریزیم و هم می زنیم تا سفیده فرم بگیرد.
مرحله چهارم
وقتی که ظرف را برعکس کردیم و دیدیم سفیده از ظرف بیرون نمی ریزد در این حالت سفیده کامل فرم گرفته است.
مرحله پنجم
در یک ظرف دیگر زرده ها و وانیل را با چنگال کمی می زنیم تا حالت لختگی تخم مرغ از بین برود. بعد آن را به ظرف سفیده اضافه کرده و به آرامی و با دور کند همزن در حد اینکه باهم مخلوط شوند هم می زنیم.
مرحله ششم
در این مرحله همزن را کنار گذاشته و آرد را طی دو تا سه مرحله به موادمون به صورت کم کم اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم. باید خیلی آرام و در یک سمت هم بزنید تا پف سفیده ها نخوابد.
مرحله هفتم
بعد از اینکه خمیر یکدست و نرمی درست شد آن را درون قیف بدون ماسوره می ریزیم. همچنین سینی فر کاغذ روغنی انداخته و خوب چرب می کنیم.
مرحله هشتم
حالا مواد شیرینی را با فاصه بر روی سینی فر در اندازه های دلخواه پایپ می کنیم. بعد از اتمام کار به صورت سریع روی شیرینی ها پودر قند می پاشیم. سریع این کار را بکنید تا پف شیرینی ها نخوابد.
مرحله نهم
در این مرحله شیرینی ها را برای پخت درون فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه می گذاریم تا بپزد.
مرحله دهم
حواستون باید به پخت شیرینی ها باشد. وقتی که رنگ زیرشون عوض شد شیرینی ها را از فر بیرون می آوریم. احتیاجی به تغییر رنگ روی لطیفه ها نیست. وقتی که لطیفه ها خوب خنک شدند آن ها را از کاغذ روغنی جدا می کنیم.
مرحله یازدهم
در این مرحله خامه قنادی را با همزن می زنیم تا فرم بگیرد. سپس خامه فرم گرفته را در قیف ریخته و از خامه روی یک شیرینی ریخته و شیرینی بعدی را روی اون قرار می دهیم. این کار را تا تمام شدن شیرینی ها انجام می دهیم.
مرحله دوازدهم
سپس به دلخواه روی شیرینی ها را با پودر پسته یا پودر نارگیل یا پودر کاکائو تزیین می کنیم و به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم تا آماده سرو شود.