طرز تهیه کیک تاینی خوشمزه و خانگی با طعم و بافت بی نظیر
کیک تاینی از کیک های خوشمزه و معروف بازاری می باشد و بافت آن نرم، لطیف و اسفنجی بوده و خیلی هم خوشمزه است. این کیک را می توانید برای صبحانه، عصرانه و حتی برای زنگ تفریح کودک خود در مدرسه کنید. در ادامه با طرز تهیه کیک تاینی خوشمزه و خانگی با طعم و بافت بی نظیر با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کیک تاینی | |
---|---|
آرد | 200 گرم |
کره | 30 گرم |
روغن مایع | 50 گرم |
شیر | 130 میلی لیتر |
پنیر خامه ای | 50 گرم |
پودر کاکائو | 1 قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق مرباخوری |
وانیل | مقداری |
تخم مرغ | 4 عدد |
شکلات صبحانه | به میزان کافی |
شکر | 160 گرم |
مراحل طرز تهیه کیک تاینی
مرحله اول: آماده سازی مواد
برای درست کردن کیک تاینی خوشمزه، همه مواد را از یخچال بیرون می آوریم تا به دمای محیط برسند. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم.
همچنین رزده و سفیده تخم مرغ ها را تا سرد هستند جدا می کنیم. در آخر فر را هم با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا از الان گرم شود.
مرحله دوم: هم زده سفیده با شکر
در ابتدای کار سفیده تخم مرغ را به همراه نصف شکر با دور تند همزن برقی خوب می زنیم تا فرم بگیرد به طوری که وقتی ظرف را برمی گردانیم بیرون نریزد.
مرحله سوم: هم زدن زرده با شکر و وانیل
حالا زرده را به همراه وانیل و باقی مانده شکر با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. حتما از این مرحله به بعد کار دورگیری ظرف را به صورت مرتب انجام دهید تا بعدا کیک ها، بوی بد ندهند.
مرحهله چهارم: اضافه کردن کره و پنیر به زرده
در ادامه کره نرم شده و پنیر به دمای محیط رسیده را به زرده اضافه می کنیم و با همزن برقی در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
مرحله پنجم: اضافه کردن شیر و روغن مایع
سپس شیر را هم به زرده اضافه کرده و به مدت 10 ثانیه هم می زنیم. بعد روغن مایع را هم اضافه کرده و مجدد به مدت 10 ثانیه دیگر هم می زنیم تا موادمون یکدست شود.
مرحله ششم: اضافه کردن مواد خشک
در این مرحله مخلوط مواد خشک، شامل آرد و بکینگ پودر الک شده را در سه نوبت اضافه کرده و با همزن برقی یا دستی هم می زنیم تا آرد به خوبی مخلوط شده و هیچ گلوله آردی داخل کیک باقی نماند.
مرحله هفتم: اضافه کردن سفیده به زرده
حالا نوبت اضافه کردن سفیده است. سفیده را اضافه کرده و این بار با لیسک مواد را فولد می کنیم. یعنی اینکه مواد را در یک جهت و به صورت دورانی هم می زنیم تا پف سفیده نخوابد.
مرحله هشتم: اضافه کردن پودر کاکائو
در این مرحله یک سوم از مایه کیک بدست آمده را جدا کرده و با پودر کاکائو مخلوط می کنیم. دو سوم باقی مانده سفید می ماند.
مرحله نهم: ریختن مواد درون قالب
برای این کیک ما به 10 عدد قالب مافین نیاز داریم. ابتدا داخل قالب های مافین را با کافذ کپسولی می پوشانیم و بعد برای شروع، 1 قاشق غذاخوری از مایه کیک ساده درون قالب می ریزیم. بعد دوباره 1 قاشق از مایه شکلاتی ریخته و در ادامه 1 قاشق چای خوری شکلات صبحانه در مرکز مایه کیک می ریزیم.
سپس بر روی شکلات صبحانه، مجدد 1 قاشق مایه کیک ساده، 1 قاشق مایه کیک شکلاتی و مرکز آن 1 قاشق چای خوری شکلات صبحانه می ریزیم و این کار را تا تمام شدن موادمون ادامه می دهیم. فقط باید تا سه چهارم قالب ها مواد بریزید و جا برای پف کردن کیک ها بگذارید.
مرحله دهم: پخت کیک های تاینی
حالا کیک ها را برای پخت درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه قرار می دهیم تا بپزند. برای سولاردوم دما را روی 170 درجه سانتی گراد بگذارید.
مرحله یازدهم: بررسی پخت کیک ها
دمای فرها باهم متفاوت است و حتما باید روند پخت کیک ها را بررسی کنید. برای این کار سیخ چوبی تمیز را وسط کیک فرو کنید اگر مواد بهش نچسبید و تمیز بیرون آمد کیک پخته است در غیر این صورت تایم بیشتری بدهید تا کیک بپزد.
مرحله دوازهم: سرو کیک ها
پس از اینکه کیک ها کامل پختند آن ها را از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا کامل خنک شوند. بعد از قالب ها بیرون آورده و به همراه چایی یا یک لیوان شیر سرو می کنیم. نوش جان