طرز تهیه کیک صبحانه ساده و خوشمزه خانگی با طعم و بافت بی نظیر
کیک صبحانه از کیک های خوشمزه و معروف برای صبحانه می باشد و معمولا به همراه یک لیوان شیر یا چای سرو می شود. معروف ترین کیک صبحانه، کیک ساده اسفنجی می باشد و رسپی آن را امروز در هارنیکا می نویسم با این حال رسپی های دیگر من را برای کیک صبحانه در این لینک ها :کیک صبحانه انگلیسی و کیک صبحانه دو رنگ می توانید ببینید. در ادامه با طرز تهیه کیک صبحانه ساده و خوشمزه خانگی با طعم و بافت بی نظیر با سایت آشپزی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کیک صبحانه | |
---|---|
تخم مرغ | 4 عدد |
شکر | 1 لیوان |
آرد | یک و نیم لیوان |
شیر | یک سوم لیوان |
روغن مایع | نصف لیوان |
بکینگ پودر | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک قاشق |
مراحل طرز تهیه کیک صبحانه ساده
مرحله 1: آماده سازی مواد
برای درست کردن کیک صبحانه همه مواد را از یخچال بیرون می آوریم تا به دمای محیط برسند. سفیده و زرده تخم مرغ را تا سرد هستند جدا کنید. آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم.
مرحله 2: گرم کردن فر
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. حتما الان فر را روش کنید تا بعدا وقتی مواد را داخل قالب ریختیم معطل فر نمونیم. چون در این صورت مایه کیک، کیفیت اصلی خود را از دست می دهد.
مرحله 3: هم زدن سفیده با شکر
حالا برای شروع ابتدا سفیده را به همراه نصف شکر با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا پف کند و شبیه قله کوه شود. بعد آن را کنار می گذاریم.
مرحله 4: هم زدن زرده ها
سپس زرده ها را به همراه باقی مانده شکر و وانیل با دور تند همزن برقی خوب می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله 5: اضافه کردن شیر و روغن به زرده
در ادامه شیر را هم به مخلوط زرده اضافه کرده و با همزن برقی در حد اینکه مخلوط شود هم می زنیم. بعد روغن را هم اضافه کرده و این بار هم فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
مرحله 6: اضافه کردن مواد خشک
در این مرحله مواد خشک را اضافه می کنیم. برای این کار مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کرده و این بار با دور کند همزن برقی می زنیم تا موادمون یکدست شود.
مرحله 7: اضافه کردن سفیده
در انتها همزن را کنار می گذاریم و با لیسک کم کم سفیده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا موادمون یکدست شده و آماده پخت شود. سفیده را به این دلیل الان اضافه می کنیم تا پف سفیده نخوابد و بافت کیک محشر شود.
مرحله 8: ریختن مواد داخل قالب
حالا قالبی را که برای پخت این کیک در نظر گرفتید با روغن چرب کنید و یا اینکه کاغذ روغنی بیندازید و مایه کیک آماده شده را درون قالب بریزید.
مرحله 9: پخت کیک
در نهایت کیک را برای پخت درون فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه می گذاریم تا بپزد. حتما روند پخت کیک را بررسی کنید چون دمای فرها باهم متفاوت است.
مرحله 10: بررسی پخت کیک
برای اطمینان از پخت کیک، می توانید سیخ چوبی تمیز را وسط کیک فرو کنید اگر تمیز بیرون آمد و مواد بهش نچسبید کیک پخته است. در غیر این صورت تایم بیشتری می دهیم تا کیک بپزد.
مرحله 11: برش و سرو کیک
پس از اینکه کیک پخت آن را از فر بیرون می آوریم و پس از اینکه کمی خنک شد از قالب بیرون می آوریم. در نهایت بعد از خنک شدن کامل در اندازه های دلخواه برش زده و به همراه شیر یا چایی برای صبحانه سرو می کنیم.