طرز تهیه کیک شیر موز شکلاتی و خوشمزه به روش کافی شاپی
کیک شیر موز از کیک های خوشمزه و معروف کافی شاپی می باشد و علاوه بر اینکه طعم و مزه بی نظیری دارد بافت آن هم پوک و اسفنجی می باشد. در ادامه با طرز تهیه کیک شیر موز شکلاتی و خوشمزه به روش کافی شاپی با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کیک شیر موز شکلاتی | |
---|---|
شیر | دوم سوم لیوان |
موز | یک و نیم عدد |
آرد | 2/5 لیوان |
نمک | نوک قاشق چایخوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق مرباخوری |
پودر کاکائو | 3 قاشق غذاخوری پر |
قهوه | 1 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ درشت | 3 عدد |
وانیل | یک سوم قاشق چای خوری |
شکر | یک و نیم پیمانه |
روغن مایع | دو سوم لیوان |
پودر نسکافه | 1 قاشق غذاخوری |
آب داغ برای پودر نسکافه | 3 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای گاناش | |
---|---|
خامه صبحانه | 100 گرم - نصف پاکت صورتی |
شکلات تخته ای | 100 گرم |
مراحل طرز تهیه کیک شیر موز
مرحله 1: آماده سازی مواد
برای درست کردن کیک شیر موز خوشمزه ابتدا همه مواد را از یخچال بیرون می آوریم تا به دمای محیط برسند. در یک کاسه بزرگ آرد، نمک، بکینگ پودر، پودرکاکائو و قهوه را مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم.
مرحله 2: آماده سازی قالب
قالب کیک را با کره یا روغن مایع به صورت یکدست چرب کرده و آرد پاشی یا پودر کاکائو پاشی می کنیم و بعد آن را به آرامی می تکانیم تا آرد اضافی اش بریزد. سپس داخل فریزر قرار می دهیم.
مرحله 3: درست کردن شیر موز
شیر و موز را در مخلوط کن ریخته و شیر موز درست می کنیم. همچنین پودر نسکافه را داخل آب جوش می ریزیم تا حل شود. در آخر فر را هم با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود.
مرحله 4: هم زدن تخم مرغ ها با وانیل و شکر
در یک کاسه مناسب، تخم مرغ ها را با دور تند همزن برقی کمی می زنیم تا از لختگی دربیاد. بعد وانیل و شکر را اضافه کرده و با دور تند همزن برقی هم می زنیم تا کرم رنگ و حجیم شود.
مرحله 5: اضافه کردن روغن و شیر موز
در ادامه روغن را به موادمون اضافه کرده و در حد اینکه مواد باهم مخلوط شوند هم می زنیم. بعد شیر موز را هم اضافه کرده و مجدد در حد یکدست شدن مواد، هم می زنیم.
مرحله 6: اضافه کرده پودر نسکافه
سپس پودر نسکافه حل شده در آب جوش را اضافه کرده و با دور تند همزن برقی به مدت 1 دقیقه هم می زنیم تا مواد یکدست شود. سپس همزن را کنار می گذاریم و بقیه کار را با لیسک انجام می دهیم.
مرحله 7: اضافه کردن مخلوط آرد
مخلوط آرد، نمک، بکینگ پودر، پودرکاکائو و قهوه الک شده را در سه نوبت به مواد اضافه کرده و با همزن دستی یا لیسک در یک جهت هم می زنیم تا هیچ گلوله آردی داخل مواد باقی نماند و مایه کیک یکدستی درست شود.
مرحله 8: ریختن مواد داخل قالب
حالا قالب کیک را از فریزر بیرون می آوریم و مایه کیک آماده شده را درون قالب ریخته و کف آن را به آرامی، دو سه بار به سطح کار می کوبیم تا حباب های اضافی آن خارج شود.
مرحله 9: پخت کیک
در نهایت کیک را برای پخت درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد. حتما روند پخت کیک را بررسی کنید چون دمای فرها باهم متفاوت است.
مرحله 10: بررسی پخت کیک شیر موز
برای اطمینان از پخت کیک، سیخ چوبی تمیز را وسط کیک فرو می کنیم اگر مواد بهش نچسبید و تمیز بیرون آمد کیک پخته است. به هیچ وجه 30 دقیقه اول، درب فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد.
پس از اینکه کیک کامل پخت، آن را از فر بیرون می آوریم و پس از خنک شدن، از قالب بیرون می آوریم و بر روی توری قرار می دهیم. در این فاصله که کیک خنک می شود گاناش شکلاتی روی کیک را درست می کنیم.
مرحله 11: درست کردن گاناش شکلاتی
برای این کار در یک ماهیتابه کوچک، خامه و شکلات تخته ای را می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم تا باهم کمی گرم شوند. همین که کمی داغ شد کافی است و نباید بجوشد.
سپس گاناش آماده شده را از روی حرارت برمی داریم و هم می زنیم تا خامه و شکلات درون هم حل شوند. بعد گاناش درست شده را به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم تا خوب خنک شود.
مرحله 11: تزیین کیک شیر موز
پس از اینکه کیک کامل خنک شد، با گاناش شکلاتی روی آن را تزیین می کنیم و بعد در اندازه های دلخواه برش داده و سرو می کنیم.