طرز تهیه کیک توپی شکلاتی خوشمزه و خانگی با طعم بی نظیر
کیک توپی از کیک های خوشمزه و معروف در دنیا می باشد و به صورت ساده وانیلی و شکلاتی درست می شود. شما می توانید این کیک های توپی خوشمزه را با کیک هایی که چند روزی در یخچال مانده و خورده نمی شود درست کنید. در ادامه با طرز تهیه کیک توپی شکلاتی خوشمزه و خانگی با طعم بی نظیر با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کیک توپی شکلاتی | |
---|---|
کیک خرد شده شکلاتی یا وانیلی | 1 لیوان |
خامه صبحانه یا خامه قنادی | 3 قاشق غذاخوری |
پودر نارگیل | 2 قاشق غذاخوری |
چیپس شکلات | 1 لیوان |
بادام خرد شده (اختیاری) | به میزان لازم |
پسته خرد شده (اختیاری) | به میزان لازم |
گردو خرد شده (اختیاری) | به میزان لازم |
مراحل طرز تهیه یک توپی
مرحله 1: آماده کردن کیک شکلاتی
ما برای این کیک به کیک شکلاتی ساده یا وانیلی نیاز داریم. اگر در خانه کیک شکلاتی مانده ندارید می توانید دو سه عدد کیک شکلاتی از بیرون خریداری کنید و یا اینکه با استفاده از این رسپی در عرض 1 ساعت کیک شکلاتی درست کنید » طرز تهیه کیک شکلاتی
پس از اینکه کیک شکلاتی را آماده کردیم آن را با دست به صورت ریز خرد می کنیم. در مجموع باید 1 لیوان کیک شکلاتی یا وانیلی پودر شده داشته باشیم.
مرحله 2: مخلوط کردن کیک پودر شده با خامه و پودر نارگیل
حالا برای شروع، ابتدا کیک های خرد شده را به همراه خامه و پودر نارگیل کاملا مخلوط می کنیم تا به حالت خمیری دربیاد. سپس از خمیر درست شده در اندازه های دلخواه برمی داریم و با دست به شکل توپ درست می کنیم و آن ها را بر روی سینی می چینیم.
مرحله 3: بن ماری کردن شکلات ها
در این مرحله شکلات ها را در یک ظرف روی بخار کتری آب می گذاریم تا به روش بن ماری ذوب شوند. پس از ذوب شدن، کیک های توپی را درون شکلات ذوب شده می غلتانیم و بعد در سینی می چینیم و با پودر پسته و یا بادام خرد شده تزیین می کنیم.
مرحله 4: استراحت کیک های توپی
پس از اینکه کیک های توپی آماده شد آن ها را به مدت 2 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا شکلات روشون ببندد. به همین سادگی و آسانی می توانید این کیک های توپی را درست کنید.