طرز تهیه شیرینی گل مینا خوشمزه و ترد با پیمانه برای عید نوروز
شیرینی گل مینا از شیرینی های خوشمزه و معروف برای عید نوروز می باشد و همان طور که در تصویر بالا می بینید این شیرینی به شکل مینا درست می شود. برای درست کردن این شیرینی به قالب فشاری گل مینا نیازی داریم. این قالب ها در سایزهای متفاوت در لوازم قنادی ها وجود دارد. در ادامه با طرز تهیه شیرینی گل مینا خوشمزه و ترد با پیمانه برای عید نوروز با سایت آشپزی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم شیرینی گل مینا | |
---|---|
کره به دمای محیط رسیده | 200 گرم |
پودر قند | 100 گرم |
پودر کاسترد | 4 قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | 1 قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | نصف قاشق چای خوری |
آرد | 250 تا 300 گرم |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
مراحل طرز تهیه شیرینی گل مینا
مرحله 1: هم زدن کره با پودر قند و وانیل
برای درست کردن شیرینی گل مینا خوشمزه، ابتدا در یک کاسه بزرگ، کره به دمای محیط رسیده را به همراه پودر قند با دور تند همزن برقی می زنیم تا کرم رنگ شود. سپس وانیل را هم اضافه کرده و مجدد خوب هم می زنیم تا موادمون یکدست شود. به جای کره از روغن کاملا جامد هم می توانید استفاده کنید. (روغن نیمه جامد نمی شود)
مرحله 2: اضافه کردن زرده و پودر کاسترد
در ادامه زرده تخم مرغ را به همراه پودر کاسترد اضافه کرده و هم می زنیم تا موادمون مخلوط شده و یکدست شود. زرده تخم مرغ حتما باید به دمای محیط رسیده باشد.
مرحله 3: اضافه کردن مواد خشک
در این مرحله مواد خشک را اضافه می کنیم. برای این کار آرد، بکینگ پودر و نشاسته ذرت را باهم مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم. سپس مواد خشک را اضافه کرده و این بار با دست مخلوط می کنیم تا جایی که خمیر نرم و لطیفی بدست آید و به دست نچسبد.
توجه کنید اگر خمیر شل بود آرد اضافه نریزید. کافی است خمیر را در یخچال بزارید و چون ان خمیر کاستارد دارد خودش سفت می شود.
مرحله 4: رنگ کردن خمیر
حالا از خمیر آماده شده مقدار کمی جدا می کنیم و آن را رنگ می کنیم یا اینکه پودر کاکائو می زنیم. سپس خمیرها را با وردنه بر روی سطح کار پهن می کنیم و با کاتر گل مینا (3 سایز متفاوت) شروع به کاتر زدن می کنیم. خمیر رنگ شده را با کاتر سایز متوسط کاتر بزنید.
برای راحتی کار می توانید خمیرها را قبل از کاتر زدن به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید.
مرحله 5: آماده کردن شیرینی ها
در این مرحله بر روی سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم و به ترتیب شیرینی ها را داخل سینی فر می چینیم. ابتدا خمیرهای کاتر زده سایز بزرگ را بچینید. سپس روی آن ها خمیرهای رنگ شده را به آرامی قرار بدهید و در نهایت بر روی خمیرهای رنگ شده، خمیرهای سایز کوچک را به آرامی بگذارید تا ظاهر شیرینی ها همانند تصویر بالا شود.
مرحله 6: پخت شیرینی ها
در نهایت شیرینی ها را برای پخت درون فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه می گذاریم تا بپزند.
مرحله 7: بررسی پخت شیرینی ها
پس از اینکه شیرینی ها کامل پختند آن ها را از فر بیرون می آوریم و پس از خنک شدن کامل از سینی فر جدا می کنیم و بر روی سینی سرو می چینیم. به هیچ وجه قبل از خنک شدن به شیرینی ها دست نزنید. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
نکات تهیه شیرینی گل مینا
شیرینی گل مینا بدون پودر کاستارد
در صورتی که پودر کاستارد نداشتید و یا می خواستید این شیرینی را بدون پودر کاستارد درست می توانید می تواند به جای آن، به همان اندازه آرد ذرت بریزید.