طرز تهیه کیک بیسکویتی شکلاتی خوشمزه و یخچالی با طعم بی نظیر
کیک بیسکویتی شکلاتی از خوشمزه ترین و معروف ترین کیک ها در سر تا سر دنیا می باشد. این کیک خیلی زیبا و باشکوه است و درست کردن آن خیلی آسان است و خوردنش خیلی لذت بخش است. در ادامه با طرز تهیه کیک بیسکویتی شکلاتی خوشمزه و یخچالی با طعم بی نظیر با سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای کرم شکلاتی | |
---|---|
شیر | 4 لیوان |
آرد | 3 قاشق غذاخوری |
نشاسته | 3 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | 3 قاشق غذاخوری |
شکر | 1 لیوان |
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
کره | 1 قاشقغ ذاخوری |
وانیل شکری | 1 پاکت یا وانیل ایرانی نوک قاشق چای خوری |
شکلات شیری تلخ | 15 گرم |
پودر کرم شانتی | 1 پاکت (به جای آن می توانید از یک پاکت خامه صبحانه صورتی هم استفاده کنید) |
مواد لازم برای سس شکلاتی | |
---|---|
خامه صبحانه صورتی | 1 پاکت |
شکلات شیری تلخ | 180 گرم |
مواد لازم برای خیس کردن بیسکوییتها | |
---|---|
شیر | 1 لیوان |
نسکافه | 1 قاشق غذاخوری |
مواد لازم | |
---|---|
بیسکوییت ساده و کاکائویی پتیبور | به میزان لازم (کلا هر کدام 4 تا 5 ردیف چیده می شود) |
مراحل طرز تهیه کیک بیسکویتی شکلاتی
مرحله 1: آماده کردن کرم شکلاتی
برای درست کردن کیک بیسکویتی شکلاتی خوشمزه ابتدا کرم شکلاتی را درست می کنیم. برای این کار آرد، نشاسته و کاکائو را الک کرده و داخل یک تابه می ریزیم.
مرحله 2: اضافه کردن پودر قند و شیر
در ادامه پودر قند یا شکر دانه ریز را به مواد داخل تابه اضافه کرده و باهم مخلوط می کنیم. بعد شیر را اضافه کرده و با همزن دستی مواد را مخلوط می کنیم.
مرحله 3: اضافه کردن زرده تخم مرغ
زرده های تخم مرغ را هم اضافه کرده و با همزن برقی یا دستی هم می زنیم تا موادمون یکدست شود. سپس تابه را روی حرارت گذاشته و به صورت مرتب هم می زنیم تا بپزد.
مرحله 4: اضافه کردن وانیل، کره و شکلات
وقتی که مواد قوام گرفت از روی حرارت برمی داریم و وانیل، کره و شکلات را اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم تا موادمون یکدست شود و کرم شکلاتی ما آماده شود.
مرحله 5 : خنک شدن کرم
بعد از آماده شدن کرم، تا وقتی که به دمای اتاق برسد هر از گاهی هم بزنید تا پوسته نبندد و خنک شود. سپس روی آن سلفون می کشیم به طوری که سلفون با سطح آن در تماس باشد و بعد داخل یخچال قرار می دهیم.
بهتر است حداقل 3 ساعت داخل بماند تا حسابی خنک شود. این مرحله را به نظرم بهتر است یک روز قبل آماده کنید در این صورت کرم شکلاتی خیلی خوب سرد می شود و این طوری بهتر هم است.
مرحله 6: اضافه کردن کرم شانتی
پس از اینکه کرم شکلاتی مون کامل خنک شد به آن کرم شانتی اضافه می کنیم و 3 تا 5 دقیقه با همزن برقی می زنیم تا کرم شکلاتی ما آماده استفاده شود.
مرحله 7: چیدن بیسکویت ها درون قالب
کیک را روی بشقاب سرو با قالب قابل تنظیم یا داخل قالب کمربندی یا داخل ظرف پیرکس می توانید درست کنید. برای شروع بیسکویت ها را با شیر قهوه خیس می کنیم و به ترتیب یه لایه بیسکویت ساده و یک لایه بیسکویت کاکائویی می چینیم و ما بین هر لایه یک ملاقه پر کرم شکلاتی ریخته و با پالت صاف و یکدست می کنیم.
این روند را تا تمام شدن بیسکویت ها ادامه می دهیم. برای همین من کلا 8 لایه بیسکویت شد. پس از اتمام کار، کیک را به مدت 5 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد. در این فاصله سس شکلاتی روی کیک را درست می کنیم.
مرحله 8: آماده کردن سس شکلاتی
برای درست کردن سس شکلاتی، خامه را در یک ظرف مناسب ریخته و روی شعله گاز فقط تا جایی که به نقطه جوش برسد گرم می کنیم. سپس از روی شعله گاز برمی داریمو شکلات را اضافه کرده و به صورت مرتب هم می زنیم تا شکلات آب شود.
مرحله 9: تزیین کیک
بعد از 5 ساعت کیک را از یخچال بیرون می آوریم و قالب کناره های آن را جدا می کنیم. سپس سس شکلاتی آماده شده را روی آن می ریزیم و در نهایت در اندازه های دلخواه برش داده و سرو می کنیم.