طرز تهیه شیرینی شکلاتی گردویی خوشمزه و بازاری برای عید
شیرینی شکلاتی گردویی از شیرینی های خوشمزه و لقمه ای عید نوروز می باشد و خیلی هم فوری درست می شود. ما در این شیرینی از مغز گردو استفاده کردیم و شما هر مغز دیگری که دیگری هم استفاده کنید. در ادامه با طرز تهیه شیرینی شکلاتی گردویی خوشمزه و بازاری برای عید با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم شیرینی شکلاتی گردویی – 25 تا 30 عدد | |
---|---|
آرد | حدودا ۲ لیوان |
نشاسته ذرت | نصف لیوان |
پودرشکر | سه چهارم لیوان |
کره به دمای محیط رسیده | 125 گرم |
روغن مایع | یک چهارم لیوان |
بیکینگ پودر | 1 قاشق غذاخوری سر صاف |
وانیل | کمی |
شکلات تخته ای | 80 گرم |
گردوی خرد شده | مقداری |
مراحل طرز تهیه شیرینی شکلاتی گردویی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی شکلاتی گردویی ابتدا شکر و روغن مایع را باهم مخلوط می کنیم تا حالت خامه ای پیدا کند.
مرحله دوم
بعد نشاسته، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کرده و مخلوط را یکدست می کنیم. سپس آرد را کم کم و تا جایی بهش اضافه می کنیم که خمیر نرم و لطیفی بدست آید و به دست نچسبد.
مرحله سوم
اگر آرد زیادی اضافه کنید خمیر خشک می شود و اگر کم اضافه کنید خمیر تو فر پهن می شود. بهتر است در حدی آرد اضافه کنید که دست تون توی خمیر خیلی چربی نشود.
مرحله چهارم
در این مرحله از خمیر به اندازه یک گردو جدا کرده و با کف دست مثل توپ گرد می کنیم. سپس در سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و شیرینی ها را با فاصله کنار هم می چینیم.
مرحله پنجم
حالا شیرینی ها را برای پخت درون فری که از یک ربع قبل گرم شده می گذاریم تا با درجه حرارت 170 درجه سانتی گرد به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزند.
مرحله ششم
وقتی که زیر شیرینی ها طلایی شد پخته شدند. از فر بیرون آورده و تا موقعی که خنک می شوند یک پارچه تمیز روشون می کشیم تا خیلی خشک نشوند.
مرحله هفتم
در این مرحله شکلات را به همراه یکی دو قاشق روغن مایع روی بخار آب ذوب می کنیم. گردوها را هم با چاقو به صورت خیلی ریز خرد می کنیم.
مرحله هشتم
حالا بالای شیرینی ها را ابتدا درون شکلات و بعد درون گردوها زده و صبر می کنیم تا شکلات خنک شده و بسته شوند. سپس شیرینی های شکلاتی گردویی را به ظرف سرو انتقال می دهیم و سرو می کنیم.