طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه و آسان به روش بازاری
شیرینی دانمارکی از شیرینی های خوشمزه و معروف بازاری می باشد و برای مواد میانی آن از یک نوع کرم وانیلی خوشمزه استفاده می شود. در ادامه با طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه و آسان به روش بازاری با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای کرم وانیلی | |
---|---|
آرد گندم یا نشاسته ذرت | یک سوم لیوان |
شکر | یک سوم لیوان |
آب | یک سوم لیوان |
وانیل | یک چهارم قاشق مرباخوری |
مواد لازم برای خمیر | |
---|---|
خمیر مایه | 1 قاشق عذاخوری سر صاف |
شکر | 2 قاشق غذاخوری |
شیر ولرم | یک سوم لیوان |
آرد | یک + دو سوم لیوان - 250 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
روغن | یک سوم لیوان |
زعفران دم کرده | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
مواد لازم برای شربت | |
---|---|
آب | یک سوم لیوان |
شکر | یک سوم لیوان |
زعفران دم کرده | 1 قاشق غذاخوری |
گلاب | 1 قاشق غذاخوری |
مراحل طرز تهیه شیرینی دانمارکی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی دانمارکی اول کرم داخل شیرینی را درست می کنیم. برای این کار همه مواد گفته شده برای مواد میانی را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم می گذاریم تا بجوشد و غلیظ شود.
مرحله دوم
توجه کنید غلظت مواد میانی باید مثل غلظت فرنی باشد. بعد از اینکه به این غلظت رسید کنار می گذاریم تا کمی خنک شود. بعد داخل قیف بدون ماسوره می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله نوبت درست کردن خمیر شیرینی است. برای این کار در یک ظرف مناسب اول مایه خمیر و شیر ولرم و یک قاشق غذاخوری از شکر را باهم مخلوط کرده و به مدت 10 دقیقه کنار می گذاریم تا خمیر مایه به عمل آید.
مرحله چهارم
بعد در یک ظرف دیگر تخم مرغ را کمی هم می زنیم تا از حالت لختگی دربیاد. بعد روغن و مایه خمیر به عمل آمده را اضافه کرده و هم می زنیم تا موادمون یکدست شود.
مرحله پنجم
سپس 1 قاشق باقی مانده شکر، وانیل و زعفران را مخلوط می کنیم و در انتها آرد را کم کم و تا جایی اضافه می کنیم که خمیر نرم و لطیفی درست شود. اگر آرد اضافه آمد دیگر نریزید تا خمیر سفت نشود.
مرحله ششم
حالا خمیر بدست آمده را به مدت 10 دقیقه خوب ورز می دهیم و روی سطح کار به قطر 3 میلی متر بهن می کنیم. بعد به عرض 12 سانتی متر برش می زنیم.
مرحله هفتم
سپس همانند تصویر کرم وانیلی را به صورت یک ردیف روی یک طرف خمیر می گذاریم و خمیر را می پیچونیم و می بندیم.
مرحله هشتم
خب حالا با کاتر یا کارد در اندازه های دلخواه برش می زنیم و توی سینی فر با فاصله کنار هم می چنیم. سپس روی شیرینی ها پارچه یا نایلون می اندازیم تا در یک محیط گرم به مدت 2 ساعت استراحت کنند و حجمش شون دو برابر شود.
مرحله نهم
در این فرصت شربت شیرینی را هم درست می کنیم. برای این کار آب، شکر و زعفران را در یک ظرف مناسب ریخته و روی حرارت می گذاریم.
مرحله دهم
بعد از اینکه یکم جوشید و غلیظ شد گلاب را اضافه کرده و بعد از یکی دو بار جوش زدن از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم توی دمای محیط بماند.
مرحله یازدهم
پس از استراحت 2 ساعته، به دلخواه روی شیرینی ها را با زرده تخم مرغ رومال کرده و کنجد می پاشیم.
مرحله دوازدهم
سپس برای پخت در فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه می گذاریم تا بپزد. در دو سه دقیقه آخر پخت گریل بالای فر را روشن می کنیم تا روی شیرینی ها هم طلایی شود. حتما ظرفی حاوی آب جوش داخل فر بگذارید.
مرحله سیزدهم
پس از اینکه شیرینی ها کامل پختند آن ها را از فر بیرون آورده و بعد از اینکه کمی خنک شدند درون شربت می اندازیم و بعد روی توری قرار می دهیم تا شربت اضافی شون بریزد. لازم نیبست زیاد تو شربت بمانند.
مرحله چهاردهم
در نهایت شیرینی های آماده شده را داخل سینی سرو می چینیم. با این مقدار مواد پفته شده می توانید تقریبا حدود 15 عدد شیرینی دانمارکی خوشمزه و بازاری درست کنید.