طرز تهیه کیک مرمری خوشمزه با بافت اسفنجی و طعم بی نظیر
کیک مرمری از کیک های خوشمزه و معروف در دنیا می باشد و در ظاهر به نوعی شبیه کیک زبرا است. در ادامه با طرز تهیه کیک مرمری خوشمزه و اسفنجی با طعم بی نظیر با سایت آشپزی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کیک مرمری | |
---|---|
تخم مرغ | 4 عدد |
شکر | یک و نیم پیمانه |
آرد قنادی | 2 پیمانه + 2 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | 2 قاشق مرباخوری |
شیر یا آب | نصف پیمانه |
روغن مایع | نصف پیمانه |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
مراحل طرز تهیه کیک مرمری
مرحله اول: آماده سازی مواد
برای درست کردن کیک مرمری خوشمزه ابتدا همه مواد را از یک ساعت قبل، از یخچال بیرون می آوریم تا به دمای محیط برسند. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم.
قالبی را که برای پخت این کیک در نظر گرفتیم با روغن مایه چرب کرده و آرد پاشی می کنیم. حتما آرد اضافی قالب را با تکاندن آن بگیرید. فر را هم از الان با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود.
مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ ها با شکر و وانیل
برای شروع ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل با دور تند همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا کرمی رنگ و کشدار شود.
مرحله سوم: اضافه کردن شیر و روغن
در ادامه شیر را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم. سپس روغن را هم اضافه کرده و مجدد در حد مخلوط شدن هم می زنیم. به اندازه هم بزنید و حتما کار دور گیری ظرف را به صورت مرتب انجام دهید تا بعدا کیک، بوی زحم تخم مرغ ندهد.
مرحله چهارم: اضافه کردن مخلوط آرد
حالا مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده را در سه مرحله اضافه کرده و این بار با لیسک هم می زنیم تا مایه کیک یکدستی درست شود. هیچ گوله آردی نباید داخل کیک بماند و بهتر است هم زدن را به صورت دورانی و در یک جهت انجام دهید تا پف کیک نخوابد.
مرحله پنجم: اضافه کردن پودر کاکائو
در این مرحله مایه کیک آماده شده را دو قسمت می کنیم و به یک قسمت 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه می کنیم و به قسمت دیگر 2 قاشق غذاخوری آرد اضافه می کنیم تا از نظر غلظت یکسان شوند. سپس در حد مخلوط شدن به آرامی با لیسک فولد می کنیم. یعنی در یک جهت و به صورت دورانی هم می زنیم.
مرحله ششم: ریختن مواد درون قالب
حالا مواد را به صورت جداگانه داخل قیف می ریزیم. برای این کار قیف رو داخل لیوان بلند بذارید و مایه کیک رو داخلش بریزید و بعد نوکش را قیچی کنید و داخل قالب لایه لایه روی هم بریزید تا همه مواد تموم شود.
توجه کنید وقتی مایه کیک رو لایه لایه میریزید، دیواره قالب را0 هم پوشش بدهید تا کیک از بیرون هم ظاهر مرمری داشته باشد.
مرحله هفتم: پخت کیک مرمری
در نهایت کیک را برای پخت درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه می گذاریم تا بپزد. همان طور که می دانید دمای فرها باهم متفاوت است و حتما روند پخت کیک را بررسی کنید.
مرحله هشتم: بررسی پخت کیک مرمری
برای اطمینان از پخت کیک، سیخ چوبی تمیز را وسط کیک فرو می کنیم اگر مواد بهش نچسبید و تمیز بیرون آمد کیک پخته است.
مرحله نهم: برش و سرو کیک
پس از اینکه کیک مرمری مون پخت آن را از فر بیرون می آوریم و پس از خنک شدن، از قالب بیرون آورده و بر روی توری قرار می دهیم تا کامل خنک شود. سپس در اندازه های دلخواه برش زده و به همراه شیر یا چایی سرو می کنیم.