طرز تهیه شیرینی نارگیلی خوشمزه و مجلسی به روش بازاری
شیرینی نارگیلی از شیرینی های خوشمزه و مجلسی بازاری می باشد و نسبت به برخی شیرینی های دیگر خیلی سریع و آسان درست می شود و شما می توانید آن را به صورت خانگی تازه و نرم برای مناسبت های خاص از جمله عید نوروز با فر و بدون فر هم درست کنید. در ادامه با طرز تهیه شیرینی نارگیلی خوشمزه و مجلسی به روش بازاری با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم شیرینی نارگیلی | |
---|---|
پودر نارگیل چرب | ۱۰۰ گرم (لوازم قنادیها دارن) |
سفیده تخم مرغ | ۹۰ گرم (۳ عدد) |
روغن مایع | ۹۰ گرم – کمی بیشتر از نصف پیمانه |
شکر | ۲۰۰ گرم – نصف پیمانه |
آرد برنج | 1 قاشق مرباخوری |
آبلیمو | نصف قاشق مرباخوری |
مراحل طرز تهیه شیرینی نارگیلی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی نارگیلی خوشمزه بهتر است اندازه ها را به گرم استفاده کنید چون این شیرینی حساس است ولی اگر ترازو نداشتید می توانید از اندازه پیمانه ها استفاده کنید. همچنین حتما از پودر نارگیل چرب استفاده کنید چون با معمولی بافت شیرینی خوب نمی شود.
مرحله دوم
برای شروع ابتدا همه مواد به جز آرد برنج را درون یک ماهیتابه می ریزیم و با قاشق کمی هم می زنیم. بعد ماهیتابه را روی حرارت خیلی ملایم قرار می دهیم و حدود 10 تا 15 دقیقه هم می زنیم.
مرحله سوم
توجه کنید حرارت باید کم باشد و به هیچ وجه نباید جوش بزند. داغی مواد طوری باید باشد که وقتی انگشت تان را داخل مواد می زنید نسوزد.
مرحله چهارم
مخلوط را تا حدی روی حرارت هم می زنیم که وقتی با دو انگشت مواد را تست کردیم دونه های شکر احساس نشود و شکر آب شده باشد.
مرحله پنجم
وقتی که دونه های شکر کامل حل شدند ماهیتابه را از روی حرارت برمی داریم و آرد برنج را بهش اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد یکدست شود. بعد کنار می گذاریم تا مواد خنک شود.
مرحله ششم
حالا کف سینی کاغذ روغنی می اندازیم و مواد را توی قیف ریخته و روی کاغذ روغنی پایپ می کنیم. سپس با انگشت خیس روی شیرینی ها را صاف کرده و در صورت تمایل کمی پودر پسته روشون می پاشیم.
مرحله هفتم
توجه کنید اندازه شیرینی ها دست خودتون است می توانید مقداری کوچکتر یا بزرگتر درست کنید. حالا سینی حاوی شیرینی ها را برای پخت درون فر از یک ربع گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه می گذاریم تا بپزد.
مرحله هشتم
اگر روی شیرینی های ناریگلی تون طلایی نشد در یکی دو دقیقه انتهای پخت، شعله بالای فر را روشن می کنیم تا روی شیرینی ها هم خوشرنگ شود.
مرحله نهم
بعد از اینکه شیرینی ها کامل پختند آن ها را از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا خوب خنک شوند. سپس آن ها را از کاغذ روغنی جدا می کنیم. نباید به صورت داغ جدا کنید چون در این حالت می شکنند.
مرحله دهم
با این مقدار مواد گفته شده می توانید تعداد 20 تا 25 عدد شیرینی نارگیلی کوچک درست کنید. ولی اگر سایز بزرگ بخواهید حدودا 10 تا 15 شیرینی می شود.