طرز تهیه کیک گوشت رستورانی خوشمزه و مجلسی با طعم بی نظیر
کیک گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و معروف در دنیا می باشد و معمولا به عنوان پیش غذا در مجالس و مهمانی ها سرو می شود. می توانید کیک گوشت را به صورت قالب های تک نفره هم درست کنید. برای این کار می توانید از قالب مافین و کیک یزدی استفاده کنید. در ادامه با طرز تهیه کیک گوشت رستورانی خوشمزه و مجلسی با طعم بی نظیر با سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کیک گوشت | |
---|---|
گوشت چرخ کرده | 300 گرم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
ادویه | به میزان لازم |
بکینگ پودر | 1 قاشق غذاخوری |
ماست | 1 لیوان |
روغن | نصف لیوان |
آرد | یک و نیم لیوان |
تخم مرغ | 4 عدد |
پیاز متوسط | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
قارچ | 3 عدد |
مراحل طرز تهیه کیک گوشت
مرحله 1: آماده کردن مواد میانی
برای درست کردن کیک گوشت خوشمزه ابتدا مواد میانی را آماده می کنیم. برای این کار پیاز را به صورت نگینی و ریز خرد می کنیم و در یک تابه نچسب با مقداری روغن تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.
مرحله 2: اضافه کردن گوشت و قارچ
بعد از تفت دادن پیاز، گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و با تفت می دهیم. بعد از اینکه پوشت چرخ کرده سرخ شد قارچ ها را به صورت حلقه ای برش می زنیم و در گوشه ای از تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم.
توجه کنید برای اینکه رنگ قارچ ها سیاه نشود می توانید 1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه روی آن ها بریزید.
مرحله 3: اضافه کردن ادویه ها
در نهایت رب گوجه فرنگی را به همراه ادویه، نمک و فلفل اضافه می کنیم و بعد از تفت دادن، ته لیوان کمی آب اضافه کرده و صبر می کنیم تا آب مواد کشیده شده و مواد میانی ما آماده شود. سپس به سراغ درست کردن خود کیک می رویم.
مرحله 4: هم زدن تخم مرغ ها
برای درست کردن کیک، ابتدا تخم مرغ ها را با همزن برقی خوب می زنیم تا یکدست شده و حباب دار شود. از این مرحله به بعد حتما کار دورگیری ظرف را به صورت مرتب انجام دهید تا بعدا کیک تون بوی زحم تخم مرغ ندهد.
مرحله 5: اضافه کردن ماست و روغن
در ادامه ماست را هم اضافه کرده و با همزن برقی به مدت 30 دقیقه هم می زنیم. بعد روغن را به همراه نمک و فلفل اضافه کرده و مجدد با همزن برقی به مدت 30 ثانیه هم می زنیم تا مواد یکدست شود.
مرحله 6: اضافه کردن مواد خشک
حالا آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و بعد از دو بار الک کرده به مواد کیک اضافه می کنیم و این بار با لیسک هم می زنیم تا مایه کیک یکدستی درست شود.
مرحله 7: ریختن مواد داخل قالب
در این مرحله قالبی را که برای پخت این کیک در نظر گرفتیم کف و دیواره های آن را با روغن مایع چرب می کنیم. سپس نصف مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و بعد مواد میانی گوشتی که از قبل آماده کردیم به عنوان لایه وسط می ریزیم.
بهتر است مواد میانی را طوری بریزید که به دیواره های قالب نچسبد. در انتها باقی مانده مواد کیک را روی مواد گوشتی به آرامی می ریزیم.
مرحله 8: پخت کیک
در نهایت کیک را برای پخت درون فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 45 تا 50 دقیقه می گذاریم تا بپزد.
مرحله 9: بررسی پخت کیک
حتما روند پخت کیک را بررسی کنید چون دمای فرها باهم متفاوت است. بهتر است بعد از دقیقه 40، سیخ چوبی تمیز را وسط کیک فرو کنید اگر مواد کیک بهش نچسبید و تمیز بیرون آمد کیک پخته است.