طرز تهیه شیرینی شکری ساده و خوشمزه به روش قنادی
شیرینی شکری از شیرینی های خوشمزه و معروف قنادی می باشد و می توان آن را در انواع مختلفی درست کرد. در ادامه با طرز تهیه شیرینی شکری ساده و خوشمزه به روش قنادی با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم شیرینی شکری | |
---|---|
آرد | 225 گرم |
پودر قند | 50 گرم |
کره | 100 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | یک هشتم قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | نصف قاشق چای خوری |
نمک | 1 پنس |
شکر دانه درشت برای تزیین | به میزان دلخواه |
مراحل طرز تهیه شیرینی کره ای
مرحله 1: آماده سازی مواد
برای درست کردن شیرینی شکری خوشمزه ابتدا باید از قبل، همه مواد را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسند. همچنین در یک کاسه آرد را به همراه بکینگ پودر و نمک مخلوط کرده و الک کنید.
مرحله 2 : هم زدن کره با پودر قند
برای شروع کره به دمای محیط رسیده را به همراه پودر قند با دور تند همزن برقی می زنیم تا کاملا سفید و یکدست شود.
مرحله 3: اضاف کردن تخم مرغ و وانیل
در ادامه تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه دیگر می زنیم تا موادمون یکدست شود. سعی کنید کار دورگیری ظرف را به صورت منظم انجام دهید.
مرحله 4: اضافه کردن مخلوط آرد
سپس مخلوط مواد خشک شامل آرد، بکینگ پور و نمک را در دو نوبت اضافه کرده و با دور کند همزن برقی یا لیسک هم می زنیم تا خمیر شیرینی درست شود.
توجه کنید خمیر این شیرینی چون کره دارد به هیچ وجه نباید ورز بدهید. اگر ورز بدهید خمیر به روغن می افتد و از کیفیت شیرینی کم می شود.
مرحله 5: استراحت خمیر
حالا خمیر درست شده را داخل نایلون می گذاریم و یا اینکه بر روی آن سلفون می کشیم و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند.
مرحله 6: قالب زدن خمیر
پس از استراحت خمیر آن را از یخچال بیرون می آوریم و بر روی میز کار به قطر نیم سانت پهن می کنیم و با وردنه شیاردار روی آن می کشیم. اگر وردنه شیاردار نداشتید با چنگال روی آن خط بکشید. بعد با قالب دلخواه خود شروع به قالب زدن می کنیم. اگر قالب نداتشتید می توانید با چاقو به شکل مستطیل برش بزنید.
اگر بعد از استراحت، احساس کردید خمیر چسبناک است آن را بین دو نایلون فریزر باز کنید.
مرحله 7: استراحت دون خمیر
هر یک از خمیرهای قالب زده را با فاصله داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده می چنیم و بعد روی آن ها شکر دانه درشت می ریزیم. سپس سینی حاوی شیرینی ها را به مدت 15 دقیقه داخل یخچال می گذاریم و فر را هم با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا در این فاصله گرم شود.
مرحله 8: پختن شیرینی های شکری
پس از زمان گفته شده شیرینی ها را از یخچال بیرون می آوریم و برای پخت درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 12 تا 15 دقیقه می گذاریم تا دور شیرینی ها طلایی شود.
مرحله 9: بررسی پخت شیرینی ها
وقتی که روی شیرینی ها طلایی شد پخته اند آن ها را از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا کامل خنک شوند. بعد از سینی فر جدا کرده و بر روی سینی سرو می چینیم.
نکات پخت شرینی شکری
جایگزین کره
اگر طعم کره در شیرینی ها را دوست ندارید می توانید به جای آن از 80 گرم روغن جامد استفاده کنید.