طرز تهیه پاپس کیک شکلاتی خوشمزه و خانگی با ۳ قلم مواد
پاپس کیک یک نوع شیرینی خوشمزه و خیلی راحت است و به صورت فوری درست می شود و برای دورهمی ها و تولد بهترین پیشنهاد است و به شدت هم طرفدار دارد. در ادامه با طرز تهیه پاپس کیک شکلاتی خوشمزه و خانگی با 3 قلم مواد با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم پاپس کیک | |
---|---|
شكلات تخته ای | 100 گرم |
خامه شکلاتی | 1 بسته |
کیک شکلاتی ساده | 1 بسته |
مراحل طرز تهیه پاپس کیک
مرحله اول: آماده کردن کیک شکلاتی ساده
برای درست کردن پاپس کیک خوشمزه نیاز به کیک شکلاتی ساده داریم. می توانید از بیرون چند تا کیک ساده شکلاتی بگیرید و یا اینکه با رسپی سایت هارنیکا آن را درست کنید » طرز تهیه کیک شکلاتی ساده
مرحله دوم: خرد کردن کیک
پس از اینکه کیک شکلاتی ساده را آماده کردیم آن را با دست یا چنگال به صورت ریز خرد می کنیم و در یک کاسه نسبتاً بزرگ می ریزیم. به جای کیک شکلاتی از بیسکویت پتی بور هم می توانید استفاده کنید. آن را هم باید با دست یا میکسر به صورت ریز خرد کنید.
مرحله سوم: اضافه کردن خامه شکلاتی
حالا به کیک خرد شده، خامه شکلاتی را تا جایی اضافه می کنیم که حالت خمیری بگیرد. مقدار اصلی آن، بستگی به بافت کیکی که استفاده می کنید، دارد.
مرحله چهارم: گلوله کردن خمیر
پس از اینکه خمیر کیک آماده شد، از آن گلوله هایی به اندازه کمی بزرگ از گردو برمی داریم و با دست گلوله گلوله می کنیم. سپس گلوله های خمیر را به مدت 20 دقیقه داخل فریزر می گذاریم تایکم خودشون را بگیرند.
مرحله پنجم: آماده کردن شکلات
در این مرحله شکلات تخته ای را با دست خرد می کنیم و در یک ظرف روی بخار کتری آب می گذاریم تا به روش بن ماری ذوب شوند.
مرحله ششم: فرو کردن سیخ ها داخل گلوله ها
اگر گلوله هاتون کوچک است از خلال دندان استفاده کنید و اگر یکم بزرگ تر است از سیخ چوبی استفاده کنید. سیخ چوبی یا خلال دندان را داخل شکلات آب کرده، بزنید و بعد داخل گلوله ها فرو کنید و بعد گلوله ها را مجدد به مدت 40 دقیقه داخل فریزر می گذاریم. می توانید از یونولویت برای فیکس کردن کمک بگیرید.
مرحله هفتم: بن ماری کردن دوباره شکلات
در این فاصله، مجدد شکلات باقی مانده را بن ماری می کنیم و برای براق شدن پاپس کیک ها، یک قاشق غذاخوری روغن مایع هم بهش اضافه می کنیم. وقتی کامل شکلات مون روال شد آن را داخل یک لیوان بزرگ می ریزیم.
مرحله هشتم: شکلاتی کردن پاپس کیک ها
حالا پاپس کیک ها را از فریزر بیرون می آوریم و داخل لیوان شکلات ذوب شده فرو می کنیم و بعد چند ثانیه پاپس کیک را تو دست مون نگه می داریم تا شکلات اضافی اش تو لیوان بریزید. سپس برای تزیین، آن را داخل پودر پسته، پودر نارگیل، پودر گل محمدی یا حتی ترافل های رنگی می زنیم.
مرحله دهم: استراحت و سرو پاپس کیک ها
در انتها دوباره پاپس کیک ها را روی یونولیت فیکس می کنیم و به مدت نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم تا کامل آماده سرو شوند. بعد از نیم ساعت می توانید با سیخ چوبی سرو کنید و یا اینکه بعد از نیم ساعت، چوب ها را به راحتی دربیاورید و بعد سرو کنید.