طرز تهیه شیرینی کاکائویی خوشمزه و مجلسی آسان برای عید
شیرینی کاکائویی از شیرینی های خوشمزه و معروف در دنیا می باشد و این شیرینی همانند کیک کاکائویی، طرفداران بسیار زیادی دارد. این شیرینی بافت نرم و اسفنجی دارد و با طعم و عطر کاکائو، میتواند یک انتخاب عالی برای پذیرایی از مهمانان باشد. در ادامه با طرز تهیه شیرینی کاکائویی خوشمزه و مجلسی آسان برای عید با هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم شیرینی کاکائویی | |
---|---|
تخم مرغ | 1 عدد |
شکر | دو سوم لیوان |
کره یا روغن صاف قنادی | 125 گرم |
شیر | نصف لیوان |
آرد | حدود 3 لیوان |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | 2 قاشق مرباخوری |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
مراحل طرز تهیه شیرینی کاکائویی
مرحله 1: آماده سازی مواد
برای درست کردن شیرینی کاکائویی ابتدا آرد و بکینگ پودر را در یک ظرف باهم مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم. فر را هم با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود.
مرحله 2: هم زدن روغن و شکر
روغن یا کره را به همراه شکر درون یک کاسه بزرگ می ریزیم و با دور تند همزن برقی می زنیم تا کرم رنگ شود.
مرحله 3: اضافه کردن تخم مرغ، وانیل و پودر کاکائو
بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و با دور تند همزن برقی در اینکه مواد باهم مخلوط شوند هم می زنیم. سپس پودر کاکائو را هم اضافه کرده و مجدد هم می زنیم تا مواد شیرینی یکدست شود.
مرحله 4: اضافه کردن مخلوط آرد
در نهایت مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کرده و ابتدا با لیسک و بعد با دست ورز می دهیم. توجه کنید آرد را باید تا جایی اضافه کنید که خمیر نرم و لطیفی درست شود و به دست نچسبد.
مرحله 5: درست کردن شیرینی ها
حالا کف سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم و از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و با دست گرد می کنیم. بعد هر یک از شیرینی ها را با فاصله در سینی فر می چینیم. این کار را تا تمام شدن خمیر شیرینی انجام می دهیم.
مرحله 6: پخت شیرینی های کاکائویی
شیرینی ها را برای پخت درون فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم تا بپزند. حواستون باشد این شیرینی ها را اگر زیادی بپزید خشک و سفت می شوند. پس به اندازه بپزید.
مرحله 7: تزیین شیرینی ها
پس از اینکه شیرینی ها پختند آن ها را از فر بیرون می آوریم و تا خنک شدن کامل شان صبر می کنیم. بعد از خنک شدن، از کاغذ روغنی جدا می کنیم. در انتها روی شیرینی ها را با نوتلا و یا گاناش شکلاتی تزیین می کنیم و بعد سرو می کنیم.
مرحله 8: نگهداری شیرینی های کاکائویی
پس از تزیین به مدت نیم ساعت صبر کنید تا شکلات روشون کامل سفت شود. بعد روی آن ها حتما سلفون بکشید تا خشک نشوند. با این مقدار مواد گفته شده من تونستم 20 عدد شیرینی کاکائویی درست کنم. البته تعداد دقیق بستگی به بزرگ یا کوچک بودن شیرینی ها دارد شاید برای شما بیشتر و شایدم کمتر شود.