طرز تهیه شیرینی پادرازی خوشمزه و مشهدی با طعم بی نظیر
شیرینی پادرازی از شیرینی های معروف و خوشمزه قزوین و مشهد می باشد و در طرح های متفاوتی آن را درست می کنند. بسیاری از مردم مردم قزوین و مشهد معمولا این شیرینی خوشمزه را به عنوان شیرینی عید درست می کنند و به همراه چایی سرو می کنند. در ادامه طرز تهیه شیرینی پادرازی خوشمزه و مشهدی با طعم بی نظیر با سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم شیرینی پادرازی | |
---|---|
روغن جامد | 210 گرم |
آرد سفید | 140 گرم |
آرد نخودچی | 140 گرم |
آرد برنج | 100 گرم |
پودر قند | 50 گرم |
عسل | 2 قاشق غذاخوری |
هل | 1 قاشق چای خوری |
زعفران دم کرده | به میزان لازم |
مواد لازم برای رومال | |
---|---|
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
ماست | 1 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | 1 قاشق چای خوری |
مراحل طرز تهیه شیرینی پادرازی
مرحله 1: آماده سازی مواد
برای درست کردن شیرینی پادرازی ابتدا در یک ظرف آرد سفید، آرد نخودچی و آرد برنج را مخلوط کرده و پس از الک کردن کنار می گذاریم.
مرحله 2: مخلوط کردن روغن با پودر قند و هل
حالا برای شروع روغن جامد را به همراه پودر قند با همزن برقی به مدت 2 دقیقه هم می زنیم تا کرمی رنگ و سبک شود. بعد هل را هم اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
مرحله 3: اضافه کردن مواد خشک
در ادامه مخلوط مواد خشک را اضافه می کنیم. برای این منظور مخلوط آرد سفید، نخودچی و برنج را در سه مرحله به موادمون اضافه کرده و به آرامی با لیسک هم می زنیم تا موادمون یکدست شود.
مرحله 4: اضافه کردن عسل و زعفران
سپس عسل و زعفران دم کرده غلیظ را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و لطیف زعفرانی درست شود. مقدار زعفران دم کرده اختیاری است و می توانید با توجه به سلیقه خود کمتر یا بیشتر بریزید.
مرحله 5: استراحت خمیر
حالا خمیر آماده شده را داخل نایلون می گذاریم و به مدت 5 ساعت بهش استراحت می دهیم. من خودم یک شب تا صبح بهش استراحت دادم.
مرحله 6: پهن کردن خمیر
بعد از استراحت خمیر، آن را بین دو تکه کاغذ روغنی به کمک وردنه و به ضخامت 1 سانتی متر باز می کنیم. اگر وردنه شیاردار داشتید یک دور هم وردنه شیاردار روش بکشید. اگر وردنه شیاردار نداشتید می توانید بعد از قالب زدن با سر چنگال روی شیرینی ها، شیار ایجاد کنید.
مرحله 7: قالب زدن خمیر
در این مرحله داخل سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم و با استفاده از کاتر شیرینی زبان، شروع به قالب زدن می کنیم و شیرینی ها را یکی یکی داخل سینی فر می چینیم. بهتر است از کوچکترین سایز کاتر شیرینی زبان استفاده کنید.
مرحله 8: رومال شیرینی ها
برای این کار زرده تخم مرغ را با کمی زعفران دم کرده، روغن مایع و ماست مخلوط می کنیم تا یکدست شود. سپس با قلمو یا برس روی شیرینی ها را رومال می کنیم و در صورت تمایل برای تزیین شیرینی ها، مقداری کنجد یا پودر پسته می پاشیم.
مرحله 9: پخت شیرینی ها
در نهای شیرینی ها را برای پخت درون فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه می گذاریم تا بپزند. توجه کنید بعد از اینکه شیرینی ها پختند به هیچ وجه آن ها را از روی سینی جدا نکنید و صبر کنید ابتدا کامل خنک و سرد شوند بعد به ظرف سرو انتقال بدهید.