طرز تهیه کیک ملکه بادام خوشمزه و مجلسی با طعم بی نظیر
کیک ملکه بادام از کیک های خوشمزه و سنتی ایرانی می باشد و به دلیل اینکه در رویه آن از بادام و عسل استفاده می شود بسیار مقوی بوده و برای پذیرایی از مهمان ها در دورهمی های خانوادگی بسیار مناسب است. در ادامه با طرز تهیه کیک ملکه بادام خوشمزه و مجلسی با طعم بی نظیر با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای کیک بادام | |
---|---|
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | 1 لیوان |
ماست | دو سوم لیوان |
روغن مایع | نصف لیوان |
آرد سفید | یک و نیم لیوان |
نشاسته ذرت | نصف لیوان |
بکینگ پودر | 2 قاشق چای خوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
مواد لازم رویه کیک | |
---|---|
کره | 50 گرم |
شکر سفید یا قهوه ای | 3 قاشق غذاخوری |
عسل | 3 قاشق غذاخوری |
خلال یا پرک بادام | ۱۰۰ گرم (تقریبا نصف لیوان) |
مراحل طرز تهیه کیک ملکه بادام
مرحله اول: هم زدن تخم مرغ ها با وانیل و شکر
برای درست کردن کیک بادام خوشمزه ابتدا خود کیک را درست می کنیم. برای این کار تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر با دور تند همزن برقی می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله دوم: اضافه کردن ماست و روغن مایع
در ادامه ماست را اضافه کرده و به مدت 10 ثانیه و فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم. بعد روغن را هم اضافه کرده و مجدد 10 ثانیه دیگر هم می زنیم.
مرحله سوم: اضافه کردن مواد خشک
سپس آرد سفید، نشاسته ذرت و بکینگ پودر را مخلوط کرده و در دو مرحله روی موادمون الک می کنیم و با همزن می زنیم تا مایه کیک یکدستی درست شود.
مرحله چهارم: ریختن مایه کیک داخل قالب
حالا قالبی را که برای پخت این کیک انتخاب کردیم کاغذ روغنی می اندازیم و کف و اطراف قالب را چرب می کنیم. سپس مایه کیک آماده شده را درون قالب ریخته و برای پخت درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 35 تا 45 دقیقه می پزیم. دمای فرها باهم متفاوت است و حتما باید روند پخت کیک را بررسی کنید.
مرحله پنجم: بررسی پخت کیک
توجه کنید این کیک نباید کامل بپزد یعنی وقتی خلال چوبی فرو کردین باید تمیز دربیاد ولی اطراف و روی کیک نباید زیاد طلایی شود. در فاصله ای که کیک می پزد مواد رویی کیک را آماده می کنیم.
مرحله ششم: آماده کردن مواد رویه کیک
برای این کار مقدار گفته شده کره، شکر و عسل را در یک تابه ریخته و روی حرارت می گذازیم. خلال بادام را هم بهش اضافه می کنیم و موادمون را هم می زنیم. وقتی که شکر و کره آب شدند و مواد یه قل ریز زد کافی است و حرارت را خاموش می کنیم.
مرحله هفتم: ریختن مواد رویه روی کیک
پس از اینکه کیک، مثل حالتی که گفتیم پخت (اطراف و روی کیک نباید زیاد طلایی شود) آن را از فر بیرون می آوریم و مواد رویه را روی کیک پخش کرده و مجدد به مدت 10 تا 20 دقیقه درون فر می گذاریم و گریل بالای فر را روشن می کنیم تا خلال ها طلایی و خوشرنگ شوند.
مرحله هشتم: بررسی نهایی پخت کیک
در این مرحله به هیچ وجه از کنار فر دور نمی شویم. چون خلال ها ممکن است سریع بسوزند. بعد از اینکه خلال ها طلایی و خوشرنگ شدند، کیک را از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا کیک کمی خنک شود. سپس از قالب بیرون آورده و در اندازه های دلخواه برش زده و پس از خنک شدن کامل سرو می کنیم.