طرز تهیه گوشفیل خانگی آسان و خوشمزه به روش بازاری
گوشفیل از شیرینی های خوشمزه و معروف ماه مبارک رمضان می باشد و شما می توانید آن را با فر و بدون فر با شیر یا ماست درست کنید. در ایران گوشفیل شهرهای اصفهان و اراک بسیار معروف است. در ادامه با طرز تهیه گوشفیل خانگی آسان و خوشمزه به روش بازاری با سایت آموزشی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم گوشفیل | |
---|---|
آرد | دو و نیم لیوان |
شیر | نصف لیوان |
تخم مرغ | 1 عدد |
روغن | 2 قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق مرباخوری |
شربت بار | 2 قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای شربت | |
---|---|
شکر | 2 لیوان |
آب | 1 لیوان |
گلاب | یک چهارم لیوان |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 1 قاشق غذاخوری |
مراحل دستور تهیه گوشفیل بازاری
مرحله اول
برای درست کردن گوشفیل ابتدا شربت آن را درست می کنیم. برای این کار شکر، آب و گلاب را در یک ظرف باهم مخلوط کرده و روی حرارت کم می گذاریم تا به جوش آید.
مرحله دوم
وقتی که به جوش آمد حدود 15 دقیقه صبر می کنیم تا غلیظ شود. بعد زعفران دم کرده و آبلیمو را اضافه کرده و صبر می کنیم تا یکی دو جوش بزند و بعد حرارت را خاموش می کنیم. غلظت شربت گوشفیل باید مثل عسل گرم شده روان باشد.
مرحله سوم
در ادامه برای خمیر گوشفیل اول روغن جامد یا مایع یا کره را با تخم مرغ و وانیل مخلوط کرده و شیر و شربت را اضافه می کنیم و با همزن دستی با چنگال کمی هم می زنیم تا مخلوط شود.
مرحله چهارم
سپس بکینگ پودر را اضافه کرده و بعد آرد را کم کم و تا حدی اضافه می کنیم که خمیر نرم و لطیفی بدست آید و به دست نچسبد. مواظب باشید زیاد آرد نریزید چون بعدا بافت گوشفیل سفت می شود.
مرحله پنجم
حالا خمیر آماده شده را به مدت یکی دو ساعت در محیط آشپزخانه استراحت می دهیم. بعد روی سطح آرد پاشی شده پهن کرده و با چاقو یا کاتر برش می دهیم و در سینی آرد پاشی شده کنار هم می چینیم.
مرحله ششم
در این مرحله گوشفیل های آماده شده را در روغن داغ سرخ می کنیم و سریع این رو و آن رو می کنیم که دو طرفش به خوبی بپزد و پف کند.
مرحله هفتم
در انتها گوشفیل داغ را در شربت ولرم یکی دو دقیقه می گذاریم و بعد خارج کرده و به ظرف سرو انتقال می دهیم و بعد از خنک شدن کامل سرو می کنیم.