طرز تهیه کیک مربایی خوشمزه و خانگی با بافت و طعم بی نظیر
کیک مربایی از کیک های خوشمزه و معروف در دنیا می باشد و می توانید آن را با مربای توت فرنگی، مربای آلبالو و یا هر نوع مربای دیگه ای که دوست داشتید درست کنید. بخاطر اینکه در پخت این کیک از مربای به عنوان مواد میانی استفاده کنیم طعم و مزه این کیک واقعا فوق العاده است و باید حتما امتحانش کنید. در ادامه با طرز تهیه کیک مربایی خوشمزه و خانگی با طعم بی نظیر با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کیک مربایی | |
---|---|
تخم مرغ | 3 عدد |
شکر | 1 پیمانه |
وانیل | 1 قاشق چای خوری |
نمک | نوک چاقو |
روغن | نصف پیمانه |
ماست | نصف پیمانه |
آرد | 2 پیمانه |
بکینگ پودر | 2 قاشق چای خوری |
مراحل طرز تهیه کیک مربایی
مرحله اول: آماده سازی مواد
برای درست کردن کیک مربایی خوشمزه ابتدا همه مواد را از یخچال بیرون می آوریم تا به دمای محیط برسند. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم.
برای مربا می توانید از مربای توت فرنگی یا مربایی آلبالو و یا هر مربای دیگه ای که دوست داشتید استفاده کنید. فر را هم با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود.
مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ ها با شکر، نمک و وانیل
پس از آماده کردن مواد اولیه، حالا نوبت درست کردن کیک است. برای شروع ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر، نمک و وانیل با دور تند همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا موادمون یکدست شود.
مرحله سوم: اضافه کردن ماست و روغن
در ادامه ماست را هم اضافه کرده و به مدت 20 ثانیه هم می زنیم. سپس روغن را هم اضافه کرده و مجدد به مدت 20 ثانیه دیگر هم بزنید تا مخلوط شود.
مرحله چهارم: اضافه کردن مخلوط آرد
حالا مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده را اضافه کرده و این بار با همزن دستی یا لیسک مواد را مخلوط می کنیم. سعی کنید مواد را در یک جهت و به صورت دورانی مخلوط کنید تا پف کیک نخوابد.
مرحله پنجم: ریختن مواد درون قالب
قالبی را که برای پخت این کیک انتخاب کردیم کاغذ روغنی می اندازیم و بعد نصف مایه کیک آماده شده را درون قالب ریخته و با پالت صاف می کنیم.
سپس روی مایه کیک پهن شده، به صورت نواری، مربای توت فرنگی یا آلبالویی می ریزیم و با یک سیخ چوبی یا شی نوک تیز روی آن طرح می اندازیم. (مرباهای ریخته شده را از چند نقطه به هم وصل کنید)
در آخر بقیه مایه کیک را به آرامی می ریزیم و با پالت صاف می کنیم. سپس دوباره مقداری مربا روی مایه کیک پهن شده می ریزیم و مجدد طرح می اندازیم تا کیک مون بعد از پخت زیباتر شود.
مرحله 6: پخت کیک مربایی
در نهایت کیک را برای پخت درون فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 40 دقیقه می گذاریم تا بپزد. توجه کنید دمای فرها باهم متفاوت است حتما روند پخت کیک را بررسی کنید.
مرحله 7: بررسی پخت کیک مربایی
برای اطمینان از پخت کیک، می توانید سیخ چوبی تمیز را وسط کیک فرو کنید اگر مواد بهخش نچسبید و تمیز بیرون آمد کیک پخته است. در غیر این صورت تایم بیشتری می دهیم تا کیک مربایی مون کامل بپزد.

مرحله 8: برش و سرو کیک
پس از اینکه کیک مربایی مون کامل پخت آن را از فر بیرون می آوریم و پس از کمی خنک شدن از قالب و کاغذ روغنی جدا کرده و بر روی سینی سرو می گذاریم. سپس در اندازه های دلخواه برش داده و به همراه چایی این مربایی خوشمزه را سرو می کنیم.