طرز تهیه تارت نارگیلی خوشمزه و مجلسی به روش قنادی
تارت نارگیلی یکی از شیرینی های خوشمزه و بسیار محبوب در ایران می باشد و در رده های شیرینی های خشک قرار دارد. در ایران معمولا تارت نارگیلی را برای پذیرایی از مهمان ها در مناسبات خاص از جمله عید نوروز درست می کنند. در ادامه با طرز تهیه تارت نارگیلی خوشمزه و مجلسی به روش قنادی با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم تارت نارگیلی | |
---|---|
کره | 75 گرم |
پودر قند | 3 قاشق غذاخوری |
آرد | 135 گرم |
زرده تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | یک چهارم قاشق مرباخوری |
مواد لازم رویه نارگیلی | |
---|---|
پودر نارگیل چرب | 75 گرم |
شکر | 150 گرم |
روغن مایع | یک سوم لیوان |
سفیده تخم مرغ | 2 عدد |
آرد | 1 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | نصف قاشق مرباخوری |
مراحل دستور تهیه تارت نارگیلی
مرحله اول
برای شروع، ابتدا برای درست کردن خمیر، در یک ظرف کره و پودر قند را با همزن مقداری می زنیم تا رنگش روشن شود. بعد زرده تخم مرغ و وانیل را بهش اضافه کرده و دوباره کمی می زنیم.
مرحله دوم
سپس کم کم آرد را بهش اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم. آرد را تا جایی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد. سعی کنید خمیر را زیاد ورز ندهید تا به روغن نیفتد.
مرحله سوم
حالا خمیر را درون کیسه فریزر قرار داده و حدود نیم ساعت در یخچال می گذاریم تا استراحت کند.
مرحله چهارم
در ادامه برای رویه تارت، پودر نارگیل، شکر، روغن مایع، سفیده تخم مرغ و آبلیمو را درون ماهیتابه ریخته و مخلوط می کنیم. بعد آن را روی حرارت کم می گذاریم و هم میزنیم تا جایی که دانه های شکر درون مواد کامل حل شده و درون مواد حس نشود. به این عمل، داغ زدن می گویند و حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه طول می کشد.
مرحله پنجم
بعد از 10 دقیقه تابه را از روی حرارت برمی داریم و آرد را بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم تا آرد با مواد مخلوط شود. وقتی یکدست شد، آن را کنار می گذاریم تا خنک شود.
مرحله ششم
در ادامه خمیر را از یخچال بیرون آورده و کمی ورز می دهیم. بعد آن را بین دو کیسه فریزر نازک می گذاریم و با وردنه آن را صاف می کنیم.. سپس با قالب دلخواه خمیر را برش و قالب می زنیم و تارت ها را درون سینی فر چرب شده می چینیم.
مرحله هفتم
بعد از چیدن خمیرها در سینی، مواد نارگیلی خنک شده را درون قیف ریخته و روی خمیرها می ریزیم و با انگشت خیس روی مواد می زنیم که روی آنها صاف شود.
مرحله هشتم
حالا سینی را درون فری که از یک ربع قبل روشن کرده ایم، می گذاریم تا با درجه حرارت ۱۷۵ به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه پخته شود. در انتهای پخت اگر روی شیرینی ها طلایی نشد، یکی دو دقیقه آخر شعله بالای فر را روشن می کنیم تا روی شیرینی ها طلایی و خوشرنگ شود.
مرحله نهم
شیرینی های پخته شده را از فر در می آوریم و صبر می کنیم تا خنک شوند. بعد به دلخواه با عسل رقیق شده و پودر پسته روی شیرینی ها را تزیین می کنیم.