طرز تهیه کوکو مرغ خام و پنیر خوشمزه بدون سیب زمینی
کوکو مرغ و پنیر یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین کوکوهایی است که می توانید با مرغ و سبزیجات درست کنید. می توانید این کوکو را به راحتی و در کمترین زمان درست کنید و یک وعده غذایی سبک و خوشمزه داشته باشید. کوکوی مرغ را می توانید به روش های مختلف و با مواد مختلفی درست کنید. مثلا همراه با مرغ به آن سیب زمینی، قارچ یا پنیر و سبزیجات اضافه کنید و طعم های متفاوتی را تجربه کنید. حتی برخی افراد ابتدا مرغ را آبپز کرده و ریش ریش می کنند و سپس کوکوی آن را درست می کنند. ما در این بخش از آموزش، دستور تهیه کوکو مرغ و پنیر با پیازچه را برایتان آماده کرده ایم. پس در ادامه با هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کوکو مرغ و پنیر | |
---|---|
سینه مرغ | 500 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد اسفید | 1 استکان |
پیازچه خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
پودر سیر | یک دوم قاشق چای خوری |
پنیر پیتزا | 1 استکان |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل قرمز و سیاه | به مقدار لازم |
روغن مایع | 1 قاشق غذاخوری |
1. برای شروع کار، ابتدا سینه مرغ را با استفاده از یک چاقوی تیز، به قطعات کوچک خرد کرده و با چرخ گوشت چرخ می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم.
2. سپس آرد، تخم مرغ، پنیر، جعفری و پیازچه خرد شده، پودر سیر، نمک، فلفل و زردچوبه را هم به مرغ چرخ کرده اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. سعی کنید با قاشق یا دست مواد را خوب ترکیب کنید تا مواد به خوبی با هم یکدست شود.
3. در ادامه در یک ماهیتابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. سپس دست خود را خیس یا چرب می کنیم تا مواد به دست نچسبد. حالا از مواد مرغ در اندازه های کوچک برمی داریم و در کف دست شکل می دهیم و به تابه منتقل می کنیم.
4. حرارت را کم می کنیم تا کوکوها مغز پخت شوند. کوکوها را برمی گردانیم تا طرف دیگر آنها هم سرخ شود. وقتی همه کوکوها سرخ و طلایی شدند، آنها را روی توری می گذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
5. در انتها کوکو مرغ های خوشمزه را در ظرف می چینیم و با خیارشور و گوجه یا سبزیجات تازه تزیین می کنیم و با سس دلخواه سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این کوکو های مرغ ساده و خوشمزه لذت ببرید.