طرز تهیه کوکوی مرغ خوشمزه و مجلسی با سیب زمینی
کوکوی مرغ مجلسی یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین کوکوهاست که می توانید با مرغ ریش ریش شده و سیب زمینی آب پز درست کنید. درست کردن این کوکو راحت و آسان است و شما می توانید در کمترین زمان آن را برای یک وعده غذایی تهیه کنید. برخی افراد کوکو مرغ را بدون سیب زمینی با پنیر، قارچ و حتی گردو هم درست می کنند. ما در این بخش از آموزش، دستور تهیه کوکوی مرغ مجلسی با سیب زمینی و پیازچه را برایتان آماده کرده ایم. پس در ادامه با سایت آموزشی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کوکوی مرغ - 4 نفر | |
---|---|
سینه مرغ | 1 عدد |
سیب زمینی | 2 عدد |
تخم مرغ | 2 عدد |
جعفری و گشنیز خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
نعناع و پیازچه خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
پودر کاری | به مقدار لازم |
فلفل قرمز | نوک قاشق چای خوری |
1. برای درست کردن کوکو مرغ با سیب زمینی ابتدا در یک قابلمه سینه مرغ را با کمی نمک و زردچوبه و مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا آب پز شود.
2. بعد سیب زمینی ها را هم با مقداری آب جداگانه آب پز می کنیم و کنار می گذاریم. سعی کنید سیب زمینی کمی نیم پز باشد تا به راحتی فرم داده شود و موقع سرخ شدن وا نرود.
3. نکته مهم در آب پز کردن سیب زمینی این است که وقتی سیب زمینی ها پخته شد، حدود نیم ساعت صبر کنید تا سیب زمینی ها با پوست بماند و کاملا خنک بشود و بعد آنها را پوست بگیرید.
4. بعد از پخته شدن مرغ و سیب زمینی، حالا سیب زمینی ها را با رنده درشت رنده می کنیم و مرغ پخته شده را هم ریش ریش کرده و با سیب زمینی مخلوط می کنیم.
5. در ادامه تخم مرغ، سبزیجات تازه و خرد شده، نمک و زردچوبه، فلفل و ادویه کاری را اضافه کرده و خوب باهم مخلوط می کنیم تا کاملا مواد یک دست شود. مواد کوکو را حدود یک ساعت در یخچال می گذاریم تا استراحت کند.
6. حالا در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. بعد از مواد کوکو به اندازه های کوچک بر می داریم و کف دست گرد و صاف می کنیم و در روغن سرخ می کنیم. برای این کار می توانید از قالب همبرگر زن دستی استفاده کنید.
7. به این ترتیب همه کوکوها را آماده می کنیم و دو طرف آنها را سرخ می کنیم. سعی کنید این کار را با حرارت کم انجام دهید تا کوکوها مغز پخت شود. در انتها کوکوهای سرخ شده را در ظرف می چینیم و با خیارشور و گوجه یا سبزیجات تازه سرو می کنیم.
برای سرخ کردن کوکوی مرغ اگر قالب ندارید و می خواهید کوکوهای یک اندازه و یکدست داشته باشید، می توانید از در ظرف های پلاستیکی، انواع بطری های ترشی یا مربا استفاده کنید.