طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی
کوکوی لوبیا سبز یکی دیگر از انواع کوکوهای خوشمزه و پرطرفداری است که با لوبیا سبز و هویج درست می شود و طعم متفاوت تری با دیگر کوکوها دارد. این کوکوی بسیار لذیذ را می توانید به آسانی در منزل درست کنید و به عنوان پیش غذا یا یک وعده غذای سبک سرو کنید که بسیار هم مقوی است. در ادامه با طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکوی لوبیا سبز | |
---|---|
لوبیا سبز | یک و نیم لیوان |
هویج خرد شده | نیم لیوان |
پیاز | 1 عدد |
فلفل دلمه ای قرمز | 1 تکه |
تخم مرغ | 4 عدد |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل | به مقدار لازم |
سماق | نصف قاشق غذاخوری |
آرد | 1 قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
روغن | به مقدار لازم |
مراحل تهیه و پخت کوکوی لوبیا سبز
مرحله اول
برای پخت کوکوی لوبیا سبز خوشمزه، ابتدا لوبیا سبز و هویج نگینی خرد شده را جداگانه با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا پخته شود. بعد از پخته شدن، آنها را آبکش می کنیم و کنار می گذاریم تا آبشان کامل برود.
مرحله دوم
حالا پیاز را پوست گرفته و آن را نگینی خرد می کنیم. بعد در یک تابه با مقداری روغن آن را تفت می دهیم تا سرخ شود. بعد از سرخ شدن، پیازداغ را در یک آبکش یا توری کوچک می ریزیم تا روغن آن کامل گرفته شود.
مرحله سوم
در ادامه یک تکه فلفل دلمه ای قرمز را نگینی ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم. حالا در یک کاسه بزرگ تخم مرغ ها را می شکنیم و همه مواد آماده شده را بهش اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
سپس مقداری نمک، فلفل، زردچوبه و سماق می ریزیم و مواد کوکو را خوب با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود. می توانید به جای سماق از پودر غوره یا پودر لیمو عمانی استفاده کنید.
مرحله پنجم
اگر لوبیا و هویج پخته شده آب نداشته باشند و مقدار تخم مرغ کافی باشد، کوکو نیازی به آرد ندارد، اما اگر احساس کردید مواد کوکو آبکی است، می توانید یک قاشق هم آرد بریزید.
مرحله ششم
حالا در یک تابه مقداری روغن ریخته و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود. بعد مواد کوکو را در تابه می ریزیم و حرارت را متوسط می کنیم تا با حرارت ملایم سرخ شود.
مرحله هفتم
بعد از اینکه یک طرف کوکو پخته شد، آن را چهار قسمت کرده و برمی گردانیم تا طرف دیگرشان هم سرخ شود. بعد از سرخ شدن دو طرف کوکوها، آنها را در ظرف می چینیم و با گوجه خرد شده و سس دلخواه تزیین می کنیم.