طرز تهیه کوکوی پیاز ساده و خوشمزه با عطر و طعم عالی
کوکو پیاز یکی دیگر از کوکوهای خوشمزه ای است که به راحتی قابل تهیه است و عطر و طعم عالی و بی نظیری دارد. کوکو پیاز یکی از غذاهای سبکی است که در کمترین زمان آماده می شود و برای یک میان وعده یا به عنوان نهار یا شام سبک سرو می شود. کوکوها انواع مختلفی دارند که با مواد مختلفی درست می شود. از انواع کوکوها می توان به کوکو سیب زمینی، کوکو سبزی، کوکوی مرغ، کوکوی کدو سبز و...اشاره کرد. در ادامه با طرز تهیه کوکو پیاز ساده و خوشمزه با وب سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم کوکوی پیاز ساده با جعفری | |
---|---|
پیاز | 2 عدد |
تخم مرغ | 2 عدد |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
آرد | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
روغن مایع | به میزان لازم |
1. برای درست کردن کوکوی پیاز، ابتدا پوست پیازها را گرفته و آنها را با رنده درشت رنده می کنیم. بعد از رنده کردن حتما باید آب آنها را بگیریم تا موقع پخت آب پس ندهد.
2. سپس تخم مرغ ها را در یک کاسه می شکنیم و آنقدر با چنگال می زنیم تا باز شود. بعد نمک، زرد چوبه، فلفل سیاه و آرد را هم به تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا یکدست شود.
3. حالا مواد تخم مرغی را به پیاز رنده شده اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست و منسجم شود. در ادامه در یک تابه کوچک مقدار زیادی روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا داغ شود.
4. روغن که داغ شد، مواد کوکو را به آرامی در تابه می ریزیم و با قاشق مواد را در همه جای تابه صاف می کنیم. می توانید مواد را در اندازه های کوچک و جدا از هم بریزید. حرارت را کم می کنیم تا کوکو با حرارت کم سرخ و مغز پخت شود.
5. وقتی یک طرف کوکوها سرخ شد، آن را قسمت کرده و طرف دیگر را برمی گردانیم تا طرف دیگر هم به خوبی سرخ و طلایی شود.
6. وقتی کوکو ها به خوبی برشته شد، آنها را در ظرف می کشیم و با خیار شور، گوجه فرنگی یا سبزی تازه تزیین کرده و با سس دلخواه سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این کوکو پیاز خوشمزه و خانگی لذت ببرید.