طرز تهیه پلو یونانی با مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
پلو یونانی یا همان دمی مرغ و سبزیجات از غذاهای خوشمزه فرنگی است که مربوط به کشور یونان می باشد و بسیار خوشمزه و مقوی است. پلو یونانی را می توان با مرغ یا گوشت و سبزیجات خوشمزه درست کرد. با اینکه طعم غذاها و پلوهای ایرانی بی نظیر است، اما کسانی که غذاهای متنوع و فرنگی را هم دوست دارند، می توانند این پلوی یونانی خوشمزه را امتحان کنند. در ادامه با طرز تهیه پلو یونانی با مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی با سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پلو یونانی | |
---|---|
برنج | 4 پیمانه |
سینه مرغ | 500 گرم |
قارچ | 500 گرم |
پیاز | 2 عدد |
نخود فرنگی پخته | 1 لیوان |
ذرت پخته | 1 لیوان |
فلفل دلمه ای رنگی | 2 عدد |
آب مرغ | 2 پیمانه |
زعفران دم کرده | نصف استکان |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
مراحل طرز تهیه پلو یونانی
مرحله 1
برای درست کردن این پلو یونانی، ابتدا برنج را از چند ساعت قبل پخت با مقداری آب و کمی نمک خیس می کنیم و کنار می گذاریم تا برای آبکشی آماده شود.
مرحله 2
برای شروع پخت، یک عدد پیاز کوچک را نگینی خرد کرده و در یک قابلمه با مقدار کمی روغن تفت می دهیم. بعد سینه ی مرغ را به قطعات کوچک خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم و با هم تفت می دهیم.
مرحله 3
بعد از تفت دادن، مقداری نمک و زردچوبه زده و در آخر حدود 2 لیوان آب و یک قاشق زعفران دم کرده می ریزیم و صبر می کنیم تا یک ساعتی با حرارت کم بجوشد و مرغ پخته شود. توجه داشته باشید که در انتها آب حاصل از پخت مرغ را دور نریزید، چون در آخر برای پخت پلو لازم می شود.
مرحله 4
در این فاصله نخود فرنگی و ذرت تازه را در قابلمه های جدا گانه با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا کاملا پخته شوند. فلفل دلمه ای های رنگی را هم نگینی خرد کرده و کنار می گذاریم.
مرحله 5
سپس قارچ ها را به شکل ورقه ای خرد می کنیم و در تابه با مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا سرخ شوند. موقع سرخ کردن یک قاشق آبلیمو به قارچ ها بریزید تا سیاه نشوند.
مرحله 6
بعد از پخت مرغ، آب آن را کنار می گذاریم و مرغ های پخته شده را ریش ریش می کنیم. در یک تابه بزرگ یک عدد پیاز را نگینی خرد می کنیم و با روغن تفت می دهیم تا کمی سرخ شود.
مرحله 7
بعد مرغ ریش ریش شده را هم می ریزیم و با پیازداغ تفت می دهیم. وقتی که مرغ کمی سرخ شد، دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده به آن اضافه می کنیم و بعد از چند دقیقه فلفل دلمه ای های خرد شده را می ریزیم و یکی دو دقیقه با هم تفت می دهیم.
مرحله 8
در انتها قارچ سرخ شده، ذرت و نخود فرنگی پخته شده را هم به مرغ اضافه می کنیم و خوب مواد را هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شود.
مرحله 9
در مرحله آخر در یک قابلمه مناسب 4 لیوان آب می ریزیم و روی حرارت می گذاریم. بعد برنج خیس شده را آبکشی کرده و به قابلمه می ریزیم.
مرحله 10
بعد مخلوط مرغ و سبزیجات و آب مرغ را هم به برنج اضافه کرده و همه را خوب مخلوط می کنیم و صبر می کنیم تا پلو روی حرارت به جوش بیاید. حتما بعد از جوشیدن نمک پلو را چک می کنیم که بی نمک نباشد.
مرحله 11
وقتی به جوش آمد، حرارت را کم می کنیم و پلو را مانند برنج کته می گذاریم تا دم بکشد. بعد از اینکه پلو دم کشید، آن را در دیس می کشیم و روی آن را با زرشک تزیین و سرو می کنیم.
نکات پخت پلو یونانی
نکته 1
برای پخت پلو یونانی سعی کنید حتما از ذرت و نخود فرنگی تازه استفاده کنید. چون کنسرو آنها طعم و ظاهر غذا را خراب می کند.
نکته 2
می توانید به جای سینه از ران مرغ یا مخلوط ران و سینه استفاده کنید. یا اینکه پلو را بدون مرغ درست کنید. در صورتی که بدون مرغ درست می کنید، حتما از عصاره مرغ استفاده کنید تا پلو طعم خوبی داشته باشد.