طرز تهیه شیرینی زنجبیلی نرم و خوشمزه خانگی با لیوان
شیرینی زنجبیلی از شیرینی های نرم و خوشمزه خانگی و سنتی ایرانی می باشد و از زمان های قدیم از آن برای پذیرایی از مهمان ها در عید نوروز استفاده می شود. در ادامه با طرز تهیه شیرینی زنجبیلی نرم و خوشمزه خانگی با لیوان با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم شیرینی زنجبیلی | |
---|---|
روغن جامد | 1 لیوان (200 گرم + 50 گرم کره) |
پودر قند | 2 لیوان سرخالی - 300 گرم |
آرد | سه و نیم لیوان - 450 گرم |
پودر زنجبیل | 2 قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
مراحل طرز تهیه شیرینی زنجبیلی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی زنجبیلی ابتدا فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. هر دو المنت بالا و پایین را روشن کنید.
مرحله دوم
بعد در یک ظرف مناسب پودر قند را به همراه روغن و کره در حدی هم می زنیم که پفکی و حجیم و خامه ای شود.
مرحله سوم
در ادامه پودر زنجبیل و بکینگ پودر را اضافه کرده و هم می زنیم. در نهایت آرد را بر روی موادمون کم کم الک کرده و با نوک انگشت هامون آرد را به خورد مواد می دهیم.
مرحله چهارم
توجه کنید خمیر این شیرینی را نباید زیاد ورز بدهید چون روغن می اندازد و موقع پخت سفت می شود. در نهایت باید خمیر نرمی داشته باشید.
مرحله پنجم
حالا با استفاده از اسکوپ بستنی از موادمون برمی داریم تا در انتهای شیرینی های هم اندازه و یکسانی داشته باشیم.
مرحله ششم
شیرینی ها را با دست گلوله کرده و داخل سینی فر چرب کرده و کاغذ روغنی انداخته شده می چینیم. حتما فاصله بین شیرینی ها را رعایت کنید.
مرحله هفتم
پس از اینکه خمیر تمام شد روی شیرینی ها کمی مخلوط گلاب و شکر با دست یا قلمو بزنید و بعد روی آن ها را با پودر پسته یا تخم خرفه تزیین کنید.
مرحله هشتم
در نهایت شیرینی ها را برای پخت درون طبقه وسط فر از قبل گرم شده با المنت فقط پایین و با دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه می گذاریم تا بپزند و مغز پخت شوند.
مرحله نهم
سیپس 2 دقیقه فر را خاموش کنید و برای 15 دقیقه بعدی فقط المنت بالا را روشن کنید تا شیرینی ها ترک بخورند. اگر دیدید فاصله شیرینی ها با المنت بالا کم است فاصله سینی را زیاد کنید تا شیرینی ها رنگ شون عوض نشود.
مرحله دهم
برای جمع بندی پخت این شیرینی در عرض نیم ساعت آماده می شود 15 دقیقه اول المنت پایین و 15 دقیقه دوم المنت بالا باید روشن باشد.
مرحله یازدهم
این شیرینی موقع پخت نباید رنگش تغییر کند و حتما باید ترک بخورد. اگر احساس کردید حرارت فرتون بالا است خودتان حرارت آن را تنظیم کنید تا نتیجه خوبی داشته باشید.
مرحله دوازدهم
پس از اینکه شیرینی ها برنجی مون کامل پختند آن ها را از فر بیرون می آوریم و پس از خنک شدن از سینی فر جدا کرده و در سینی سرو می چینیم.