طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی خوشمزه و ساده تبریزی
شیرینی پفکی گردویی از شیرینی های خوشمزه، ساده و معروف تبریزی می باشد و معمولا از دوران قدیم برای پذیرایی از مهمان ها در عید نوروز سرو می شود. در واقع شیرینی پفکی گردویی، شیرینی است که در رسپی اصلی آن فقط با زرده تخم مرغ درست می شود. در ادامه با طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی خوشمزه و تبریزی با پیمانه لیوان با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم شیرینی پفکی گردویی - 40 تا 50 عدد | |
---|---|
زرده تخم مرغ | 6 عدد |
پودر قند الک شده | 200 گرم - یک + یک سوم لیوان |
گردو خرد شده | 150 تا 200 گرم |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
مراحل طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی پفکی گردویی خوشمزه ابتدا پودر قند را در سه مرحله به زرده تخم مرغ ها اضافه کرده و هر بار با همزن به مدت 3 دقیقه می زنیم.
مرحله دوم
در ادامه وانیل را هم اضافه کرده و خوب هم می زنیم. توجه کنید موقع اضافه کردن پودر قند اگر خوب هم نزنید شیرینی ها خوب پف نمی کنند. در مجموع باید 10 دقیقه خوب هم بزنید تا مایه کرم رنگی درست شود.
مرحله سوم
سپس گردوی نگینی خرد شده را اضافه کرده و این بار با لیسک یا قاشق هم می زنیم. توجه کنید اندازه و میزان اضافه کردن گردو در این شیرینی اختیاری است. اضافه کردن بیشتر از حد هم توصیه نمی شود.
مرحله چهارم
پس از آماده کردن مایه شیرینی، بر روی کیف سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم. اگر کاغذ روغنی نداشتید می توانید کف سینی فر را با روغن جامد چرب کنید.
مرحله پنجم
نکته ای که باید در پخت شیرینی ها همیشه رعایت کنید این است که کف سینی فر مشکی نباشد چون در این صورت کف شیرینی زود می سوزد.
مرحله ششم
در این مرحله با قاشق مرباخوری از مایه شیرینی برمی داریم و توی سینی فر با فاصله کنار هم می ریزیم. این کار را می توانید با قیف هم انجام دهید.
مرحله هفتم
حالا شیرینی ها را برای پخت درون فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتی گراد به مدت 7 تا 8 دقیقه می گذاریم تا بپزند. در این مدت به هیچ وجه درب فر را باز نکنید چون در این صورت روی شیرینی ها ترک برمی دارد.
مرحله هشتم
پس از اینکه شیرینی ها کامل پختند فر را خاموش کرده و درب آن را به صورت نیمه، باز می کنیم. بعد از چند دقیقه سینی را از فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا شیرینی ها کامل خنک شوند.
مرحله نهم
بعد از خنک شدن کامل شیرینی ها، آن ها را در ظرف سرو می چینیم. برای نگهداری می توانید آن ها را در ظرف درب بسته در محیط خنک مثل یخچال تا 2 هفته نگهداری کنید.