طرز تهیه خورش کدو سبز خوشمزه و مجلسی با گوشت و لپه
خورش کدو سبز یکی از خورش های قدیمی و سنتی ایرانی می باشد و اگر جزو کسانی هستید که کدو در برنامه غذایی تون جای دارد حتما طعم و مزه این خورش خوشمزه را امتحان کنید. شما می توانید به دلخواه این خورش خوشمزه را با گوشت خورشتی، گوشت چرخ کرده و حتی مرغ هم درست کنید. در ادامه با طرز تهیه خورش کدو سبز خوشمزه و مجلسی با گوشت و لپه با سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای خورش کدو سبز | |
---|---|
گوشت خورشتی | 400 گرم |
کدو سبز | نیم کیلو |
لپه | 1 لیوان |
پیاز | 1 عدد |
گوجه فرنگی | 3 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
ادویه کاری | به مقدار لازم |
روغن | به مقدار لازم |
مراحل دستور تهیه خورش کدو سبز
مرحله اول
برای درست کردن این خورش، یک ساعت قبل از پخت خورش، لپه را شسته و با مقداری آب خیس می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله دوم
حالا برای شروع پخت، ابتدا پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم. سپس در یک قابلمه با مقداری روغن روی حرارت تفت می دهیم.
مرحله سوم
وقتی که پیاز کمی سبک و نرم شد، گوشت خورشتی خرد شده را بهش اضافه می دکنیم و باز تفت می دهیم تا جایی که رنگ گوشت تغییر کند.
مرحله چهارم
در ادامه مقداری زردچوبه، ادویه و رب گوجه به گوشت اضافه کرده و خوب تفت می دهیم تا رب رنگ باز کند و گوشت خوشرنگ شود.
مرحله پنجم
حالا گوجه ها را چهار قاچ کرده و همراه با مقداری آب جوش به خورش اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا خورش با حرارت ملایم بجوشد و پخته شود.
مرحله ششم
در انتها پخت خورش، کدو سبزها را خوب شسته و سر و ته آنها را جدا می کنیم. سپس آنها را ورقه ای برش زده و در یک تابه با مقداری روغن سرخ می کنیم. وقتی همه کدوها را سرخ کردیم آنها را از تابه جمع می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله هفتم
نیم ساعت آخر پخت خورش، لپه خیس شده و مقداری نمک به خورش اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا لپه هم پخته شود و خورش لعابدار شود.
مرحله هشتم
در ده دقیقه آخر هم لیمو عمانی و زعفران دم کرده را اضافه کرده و بعد حرارت را خوموش می کنیم.
مرحله نهم
کدو های سرخ شده را هم می تونید در انتها داخل خورش بریزید و هم می توانید بعد از کشیدن خورش در ظرف آنها را کنار خورش بگذارید.
مرحله دهم
خورش کدوی ،ماده شده را در ظرف می کشیم و همراه با برنج کته یا آبکش سرو می کنیم.