طرز تهیه خورش آلو اسفناج با مرغ خوشمزه و مجلسی در خانه
خورش آلو اسفناج با مرغ یکی از انواع خورش های محبوب ایرانیان است که هم بسیار خوشمزه است و هم می توانید آن را به راحتی در منزل درست کنید. خورش آلو اسفناج را هم می توان با مرغ درست کرد و هم با گوشت گوساله و گوسفند. در ادامه با طرز تهیه خورش آلو اسفناج با مرغ خوشمزه و مجلسی در خانه با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم خورش آلو اسفناج با مرغ | |
---|---|
مرغ | 4 تکه |
پیاز | 1 عدد |
اسفناج خرد شده | 500 گرم |
آلو بخارا | 10 عدد |
رب انار | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
پودر فلفل و دارچین | به مقدار لازم |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذاخوری |
روغن | به مقدار لازم |
مراحل دستور تهیه خورش آلو اسفناج با مرغ
مرحله اول
برای درست کردن این خورش، ابتدا تکه های مرغ را بعد از شستن و تمیز کردن در یک قابلمه با مقداری روغن روی حرارت می گذاریم و با حرارت ملایم سرخ می کنیم. در حین سرخ شدن مقداری هم نمک و زردچوبه می زنیم تا مرغ هامون خوشرنگ شود.
مرحله دوم
بعد از سرخ شدن مرغ ها، آنها را از قابلمه برمی داریم و کنار می گذاریم. بعد یک عدد پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم و در روغن قابلمه تفت می دهیم تا کمی سرخ شود.
مرحله سوم
بعد از طلایی شدن پیاز، مرغ ها را به قابلمه برمی گردانیم. حدود 4 لیوان هم آب به قابلمه می ریزیم و حدود نیم ساعت صبر می کنیم تا مرغ ها با حرارت ملایم پخته شوند.
مرحله چهارم
در این فاصله اسفناج خرد شده را شسته و آبکشی می کنیم. بعد آن را در یک تابه می ریزیم و درب تابه را می گذاریم تا اسفناج با حرارت کم آب بیندازد و کامل بخار پز شود. بعد از خشک شدن آب اسفناج مقداری روغن به آن اضافه می کنیم و اسفناج ها را کمی تفت می دهیم.
مرحله پنجم
بعد از پخته شدن مرغ، اسفناج تفت داده شده، رب انار، پودر فلفل و آلوها را به قابلمه اضافه کرده و نیم ساعت دیگر صبر می کنیم تا خورش با حرارت کم بجوشد و خوب جا بیفتد.
مرحله ششم
در 10 دقیقه آخر پخت، زعفران دم کرده و پودر دارچین را به خورش اضافه می کنیم و بعد از ده دقیقه خوشیدن حرارت را خاموش می کنیم.
نکات پخت خورش آلو اسفناج با مرغ
برای درست کردن این خورش، اگر می خواهید خاصیت اسفناج حفظ شود، اسفناج خرد شده را بدون تفت دادن و سرخ کردن به مرغ اضافه کنید، در غیر این صورت آن را تفت داده و در روغن سرخ می کنیم تا خورش خوش رنگ تر شود.