طرز تهیه خورش لوبیا سفید خوشمزه و مجلسی با گوشت خورشتی
خورش لوبیا سفید یکی از انواع خورش های خوشمزه و لذیذی است که با گوشت و لوبیا سفید درست می شود و می توانید آن را حتی با گوشت مرغ هم درست کنید. در ادامه با طرز تهیه خورش لوبیا سفید خوشمزه و مجلسی با گوشت با وب سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم خورش لوبیا سفید | |
---|---|
گوشت خورشتی | 500 گرم |
لوبیا سفید | 1 لیوان |
پیاز | 1 عدد |
فلفل دلمه ای | نصف 1 عدد |
گوجه فرنگی | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
ادویه خورش | به مقدار لازم |
پودر پاپریکا | نوک قاشق چای خوری |
فلفل قرمز | به مقدار لازم |
پودر سیر و دارچین | نوک قاشق چای خوری |
روغن | به مقدار لازم |
مراحل دستور پخت خورش لوبیا سفید
مرحله اول
برای درست کردن خورش لوبیا سفید خوشمزه، ابتدا لوبیا را از چند ساعت قبل با مقداری آب خیس می کنیم و بعد از خیس شدن آن را با مقداری آب روی حرارت می گذاریم تا نیم پز شود. فقط دقت کنید که زیاد پخته نشود.
مرحله دوم
حالا برای شروع پخت، یک عدد پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم. بعد در یک قابلمه با مقداری روغن آن را روی حرارت تفت می دهیم تا کمی نرم و سبک شود.
مرحله سوم
در یک تابه کوچک دیگر، گوجه فرنگی ها را رنده کرده و روی حرارت کم می گذاریم تا آبش کشیده شود. بعد مقداری روغن ریخته و با روغن به خوبی تفت می دهیم.
مرحله چهارم
بعد از تفت دادن گوجه، فلفل دلمه ای نگینی خرد شده و مقداری رب بهش اضافه می کنیم و بعد از اینکه کمی جوشید و به یک سس خوشمزه تبدیل شد، حرارت را خاموش می کنیم.
مرحله پنجم
حالا گوشت خورشتی خرد شده را به پیازداغ اضافه می کنیم و کمی دیگر تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد.
مرحله ششم
در انتهای تفت دادن، مقداری نمک، زردچوبه و بقیه ادویه ها را به گوشت می زنیم و خیلی کم تفت می دهیم و در آخر سس گوجه آماده شده را هم اضافه کرده و تفت می دهیم تا خورش خوشرنگی داشته باشیم.
مرحله هفتم
در ادامه لوبیا سفید نیم پز شده و مقداری آب به خورشت می ریزیم و درب قابلمه را گذاشته و صبر می کنیم تا خورش با حرارت ملایم پخته شود. در صورت تمایل می توانید یک عدد سیب زمینی خلالی شده را هم سرخ کنید و در انتها کنار خورش بریزید.
مرحله هشتم
بعد از اینکه خورش ما پخته شد و به خوبی جا افتاد، برای چاشنی خورش در 10 دقیقه آخر پخت کمی غوره یا آبغوره و یا لیمو عمانی بهش اضافه می کنیم و بعد از ده دقیقه حرارت را خاموش می کنیم. سپس خورش لوبیا سفید آماده شده را در ظرف می کشیم و با برنج دلخواه سرو می کنیم.