طرز تهیه خورش قارچ و مرغ خوشمزه و زعفرانی به روش مجلسی
خورش قارچ و مرغ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و لذیذ است که بسیار هم پرطرفدار می باشد. کسانی که از تهیه خورشت های تکراری خسته شدند، می تواند این خورش قارچ و مرغ را درست کنند. در ادامه با طرز تهیه خورش قارچ و مرغ خوشمزه و مجلسی به روش عالی با سایت آموزشی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم برای خورش قارچ و مرغ | |
---|---|
سینه مرغ | 4 تکه |
قارچ | 300 گرم |
پیاز | 1 عدد |
رب گوجه فرنگی یا رب انار | 2 قاقش غذاخوری |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
ادویه | به میزان لازم |
آبلیموی تازه | به مقدار دلخواه |
روغن | به مقدار لازم |
مراحل دستور پخت خورش قارچ و مرغ
مرحله اول
برای پخت این خورش، ابتدا پیاز را پوست گرفته و خلالی خرد می کنیم. بعد در یک قابلمه کوچک با مقداری روغن روی حرارت کم تفت می دهیم تا سبک شود.
مرحله دوم
سپس سینه مرغ را به شکل مکعبی یا تکه های بزرگ خرد می کنیم و به پیاز اضافه کرده و تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند. بعد نمک، زردچوبه، ادویه و رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم تا مرغ طعم ادویه ها را به خود بگیرد.
مرحله سوم
سپس دو لیوان آب اضافه کرده و درب قابلمه را می گذاریم و صبر می کنیم تا به جوش بیاید و با حرارت کم مرغ به خوبی پخته شود.
مرحله چهارم
در این فاصله که مرغ پخته می شود، قارچ ها را شسته و به شکل حلقه ای برش می زنیم. بعد در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و قارچ های خرد شده را در آن تفت می دهیم تا کمی سرخ شوند.
مرحله پنجم
بعد از پخته شدن مرغ، قارچ های سرخ شده را به مرغ اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا خورش با حرارت ملایم بجوشد و خوب جا بیفتد.
مرحله ششم
بعد از پخته شدن خورش قارچ و مرغ، در 10 دقیقه آخر زعفران دم کرده را اضافه می کنیم تا خورش خوش عطر و خوشرنگ شود. در صورت تمایل مقداری هم آبلیمو بریزید.
مرحله هفتم
خورش آماده شده را در ظرف مناسب می کشیم و با برنج دلخواه سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این خورش قارچ و مرغ خوشمزه و زعفرانی لذت ببرید.
نکات پخت خورش قارچ و مرغ
برای درست کردن خورش قارچ و مرغ، به جای سینه مرغ، از ران مرغ هم می توانید استفاده کنید.
قارچ های خورش را هم می توانید خرد نکنید و به شکل درسته تفت داده و به خورش اضافه کنید.