طرز تهیه خورش گوجه سبز خوشمزه با مرغ به روش شمالی
خورش گوجه سبز ترش یکی از خورش های خوشمزه ای است که می توانید آن را درمنزل درست کنید و در کنار برنج سرو کنید. این خورش نیاز به چاشنی ندارد و به خاطر داشتن گوجه سبز طعم ترش و ملسی دارد. خورش گوجه سبز را می توانید هم با گوشت مرغ درست کنید و هم گوشت گوساله یا گوسفند که ما در این آموزش از گوشت مرغ استفاده کرده ایم. در ادامه با طرز تهیه خورش گوجه سبز خوشمزه با مرغ به روش شمالی با سایت آموزشی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم خورش گوجه سبز | |
---|---|
گوشت مرغ | 4 تکه |
گوجه سبز | 15 عدد |
پیاز | 1 عدد |
نمک و زردچوبه | به میزان لازم |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
نعنا | 100 گرم |
جعفری | 400 گرم |
مراحل تهیه و پخت خورش گوجه سبز
مرحله اول
برای تهیه کردن خورش گوجه سبز، اول از همه یک عدد پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم. بعد در یک قابلمه کوچک با مقداری روغن تفت می دهیم تا پیازها سبک و نرم شوند.
مرحله دوم
وقتی که پیاز نرم شد، مرغ را به شکل خورشتی یا تکه های بزرگ خرد کرده و به قابلمه اضافه کرده و تفت می دهیم تا حدی که رنگ گوشت عوض شود.
مرحله سوم
بعداز تفت دادن مرغ، مقداری زردچوبه و فلفل بهش می زنیم و 2 الی ۳ لیوان آب می ریزیم تا بجوشد و خوب پخته شود.
مرحله چهارم
در این فاصله که مرغ پخته می شود، نعنا و جعفری را پاک کرده و به شکل خیلی ریز خرد می کنیم. سپس در یک تابه کوچک مقداری روغن می ریزیم و سبزی خرد شده را در تابه تفت می دهیم تا سرخ شود.
مرحله پنجم
بعد از نیم ساعت که مرغ نیم پز شد، سبزی سرخ شده را به قابلمه گوشت اضافه می کنیم و مقداری هم نمک می ریزیم، درش را می گذاریم تا خورش به مدت 30 الی 40 دقیقه دیگر بپزد و به خوبی جا بیفتد.
مرحله ششم
در اواخر پخت، گوجه سبزهای شسته شده را هم به خورش اضافه می کنیم تا خورش با حرارت ملایم بجوشد و کاملا جا بیفتد.
مرحله هفتم
بعد از آماده شدن خورش، آن را در ظرف مناسب می کشیم و همراه با برنج آبکش یا کته سرو می کنیم.
نکات پخت خورشت گوجه سبز
سعی کنید گوجه سبزها را یک ربع آخر به خورش اضافه کنید تا له نشوند و در صورت تمایل می توانید تعداد گوجه سبزها را کم یا زیاد کنید.