طرز تهیه نان همبرگر فرانسوی اصل و خوشمزه با بافت پنبه ای
نان همبرگر یا همان نان ساندویجی گرد از نان های فانتزی خوشمزه و حجیم می باشد و بافتی بسیار نرم و پنبه ای دارد. نان همبرگر علاوه بر ساندویچ همبرگر برای تمام برگرهای دیگر مثل چیز برگر، سوسیس بندری و ... هم استفاده می شود. در ادامه آموزش یک مدل نان همبرگر فوق العاده خوشمزه و خوش بافت را به روشی متفاوت آماده کرده ایم. پس در ادامه با طرز تهیه نان همبرگر با سایت هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم نان همبرگر | |
---|---|
آرد نان | 400 گرم |
سیب زمینی آبپز | 100 گرم |
زرده تخم مرغ | 2 عدد |
خمیر مایه فوری | 1 قاشق چای خوری |
شکر | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
شیر | 220 گرم |
کره به دمای محیط رسیده | 60 گرم |
مراحل طرز تهیه نان همبرگر
مرحله اول
برای درست کردن این نان خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را با مقداری آب در یک قابلمه آبپز می کنیم. سپس سیب زمینی های آبپز شده را رنده ریز می کنیم و کنار می گذاریم تا کاملا خنک شود.
مرحله دوم
در ادامه آرد الک شده، خمیر مایه فوری، شکر، نمک و شیر خشک را در یک کاسه بزرگ می ریزیم و مخلوط می کنیم. (اگر از خمیر مایه خشک استفاده می کنید در انتهای این پست دستورش را گذاشتم)
مرحله سوم
سپس زرده ها و سیب زمینی را هم اضافه می کنیم و شیر ولرم را هم کم کم اضافه کرده تا خمیر جمع شود. توجه کنید خمیر این نان باید کاملا نرم باشد ممکن است شیر کمتر یا بیشتری نیاز داشته باشید پس شیر را تا جایی اضافه کنید که خمیر کاملا نرم شود.
مرحله چهارم
حالا خمیر آماده شده را به مدت 5 دقیقه خوب ورز می دهیم و بعد کره نرم را در سه مرحله به خمیر اضافه می کنیم و به ورز دادن ادامه می دهیم تا خمیر کاملا یکدست و صاف شود.
مرحله پنجم
سپس خمیر را چونه می کنیم و در یک کاسه چرب شده می گذاریم و روی آن سلفون می کشیم تا خمیر به مدت یک ساعت استراحت کند و حجم آن دو برابر شود.
مرحله ششم
بعد از استراحت اول خمیر، پف آن را با ورز دادن می گیریم و خمیر را به 8 چونه مساوی تقسیم می کنیم. من چونه های 80 گرمی گرفتم شما می توانید چونه های کوچک تر یا بزرگتر درست کنید.
مرحله هفتم
چونه ها را با فاصله داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده می چینیم و روی چونه ها را با یک پارچه تمیز می پوشانیم تا خمیر برای نیم ساعت استراحت دوم را داشته باشد.
مرحله هشتم
در این فاصله فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود. پس از استراحت دوم خمیر، روی چونه ها کمی آرد یا نشاسته ذرت می پاشیم و یا اینکه با کمی شیر روی چونه ها را رومال کرده و کنجد بپاشید تا خوشمزه تر شوند.
مرحله نهم
حالا سینی حاوی نان ها را برای پخت داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه می گذاریم تا نان ها پخته شوند و روشون طلایی شود.
مرحله دهم
بهتر است یک کاسه حاوی آب داخل فر بگذارید این کار در لطافت و نرمی نان ها خیلی تأثیر دارد. پس از اینکه نان ها کامل پختند، آن ها را از فر بیرون می آوریم و برای ساندویج همبرگر یا سوسیس استفاده می کنیم.
نکات پخت نان همبرگر
نان همبرگر با خمیر مایه خشک
اگر از خمیر مایه خشک معمولی استفاده می کنید مقدارش 7 گرم می شود و باید حتما با مقداری آب یا شیر و کمی شکر مخلوط کنید و به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا به عمل آید و بعد به مواد اضافه کنید. برای خمیر مایه فوری نیازی به این کار نیست.