طرز تهیه شیرینی بادامی خوشمزه و پفکی به روش قزوینی ها
شیرینی بادامی از شیرینی های خوشمزه، ساده و مغزدار ایرانی به خصوص شهر قزوین می باشد و به دلیل اینکه خمیر این شیرینی با پودر بادام و هل درست می شود بسیار مقوی می باشد و بافت بسیار نرم و پفکی دارد. در ادامه با طرز تهیه شیرینی بادامی خوشمزه و پفکی به روش قزوینی با سایت آشپزی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم شیرینی بادامی | |
---|---|
آرد سفید قنادی | 140 گرم |
آرد برنج | 50 گرم |
پودر بادام | 100 گرم |
روغن صاف قنادی | 125 گرم |
پودر شکر | 115 گرم |
پودر هل | نصف قاشق چای خوری |
خلال پسته برای تزیین | به مقدار دلخواه |
مراحل طرز تهیه شیرینی بادامی
مرحله 1
برای درست کردن شیرینی بادامی خوشمزه ابتدا روغن صاف قنادی را با پودر شکر الک شده مخلوط می کنیم و با دور متوسط همزن به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا جایی که موادمون سفید رنگ، حجیم و پفکی شود.
مرحله 2
بعد پودر هل را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن با همزن می زنیم. سپس همزن را کنار گذاشته و پودر بادام را اضافه می کنیم و این بار با لیسک یا قاشق مواد را خوب مخلوط می کنیم.
مرحله 3
برای پودر بادام من خلال بادام را با آسیاب پودر کردم. می توانید مغز بادام را چند دقیقه ای توی آب داغ خیس کنید و بعد پوستش را جدا کنید و بزارید خوب خشک شود. بعد از اینکه خشک شد پودرش کنید. فقط مواظب باشید خیلی پودر نکنید تا به روغن نیفتد.
مرحله 4
بعد از اینکه مواد را با لیسک مخلوط کردیم با انگشت های دست خمیر را جمع می کنیم. توجه کنید خمیر این شیرینی نیازی به ورز دادن ندارد پس مراقب باشید خمیر را ورز ندهید چون به روغن می افتد.
مرحله 5
خمیر که منسجم شد آن را توی نایلون بگذارید و به مدت 6 ساعت تو دمای محیط بهش استراحت بدهید.
مرحله 6
بعد از استراحت زیر و روی خمیر را نایلون بزارید و با وردنه خمیر را به ضخامت حدود 8 میل باز کنید و بعد با کاتر دلخواه قالب بزنید. برای اینکه کاتر به خمیر نچسبد می توانید اول داخل آرد برنج بزنید و بعد آرد اضافی اش را بگیرید و بعد روی خمیر بزارید و قالب بزنید.
مرحله 7
بعد از قالب زدن با چاقو یا پالت شیرینی ها را بردارید و داخل سینی فر با فاصله کنار هم بچینید. سینی فر را با روغن قنادی چرب کنید.
مرحله 8
بعد از اینکه همه خمیر را به این روش قالب زدیم در آخر روی شیرینی ها را با خلال پسته تزیین می کنیم و برای پخت داخل فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه می گذاریم تا شیرینی ها پخته شوند. برای فر برقی دما را 20 درجه کمتر کنید.
مرحله 9
بهتر است سینی را هر 5 دقیقه بچرخانید تا شیرینی ها به صورت یکدست پخته شوند. بعد از اینکه شیرینی ها کامل پختند آن ها را از فر بیرون می آوریم و بعد از خنک شدن کامل از سینی جدا می کنیم.