طرز تهیه شیرینی مغزدار خوشمزه و شکلاتی به روش مجلسی
شیرینی مغزدار از شیرینی های خشک خوشمزه و معروف مجلسی می باشد و ما در این رسپی از مارمالاد به عنوان مواد میانی استفاده کردیم و در انتها روی شیرینی ها را با شکلات ذوب شده تزیین کردیم. در ادامه با طرز تهیه شیرینی مغزدار خوشمزه و شکلاتی به روش مجلسی با سایت آشپزی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم شیرینی مغزدار | |
---|---|
کره ی تقریبا نرم شده | 150 گرم |
پودر قند | 60 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
وانیل | نصف قاشق مرباخوری |
عسل | 25 گرم |
پودر گردو | 50 گرم |
آرد | حدود 250 تا 300 گرم |
مارمالاد ترجیحا سیب | به میزان لازم |
شکلات تخته ای برای تزیین | به میزان نیاز |
مراحل طرز تهیه شیرینی مغزدار
مرحله 1
برای درست کردن شیرینی مغزدار خوشمزه ابتدا کره به دمای محیط رسیده و پودر قند را با همزن برقی به مدت یکی دو دقیقه هم می زنیم تا کاملا پوک و کرمی شود. در حین هم زدن بهتر است هر از گاهی مواد را از دیواره ها پاک کرده و به وسط ظرف بیاورید.
مرحله 2
بعد تخم مرغ، وانیل، عسل و پودر گردو را اضافه کرده و حدود یک دقیقه دیگر مواد را هم می زنیم. در این مرحله هم فراموش نکنید حتما مواد را از دیواره ها پاک کنید تا بعدا شیرینی ها بوی زحم تخم مرغ ندهد.
مرحله 3
سپس آرد را به صورت کنترل شده و کم کم به موادمون اضافه می کنیم و با لیسک مواد را هم می زنیم تا خمیر نچسبی بدست آید. خمیر این شیرینی باید تقریبا منسجم باشد.
مرحله 4
توجه کنید اگر بیش از اندازه به خمیر خود آرد بریزید بعد از پخت شیرینی شما بسیار خشک و ترک دار می شود. خمیر این شیرین نیاز به استراحت ندارد. بعد از اینکه خیمر آماده شد آن را بین دو نایلون به ضخامت 3 میل باز می کنیم و با کاتر دلخواه شروع به کاتر زدن می کنیم.
مرحله 5
حالا لابه لای دو تا از خیمر های کاتر زده شده مارمالاد می زنیم و بعد خمیرها را روی هم فیکس می کنیم و مجدد کات می زنیم و در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده با فاصله کنار هم می چینیم.
مرحله 6
این کار را تا تمام شدن خمیر انجام می دهیم. در نهایت شیرینی ها را برای پخت درون فر از قبل گرم شده با دمای 170 تا 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه می گذاریم تا بپزند.
مرحله 7
وقتی که شیرینی ها از اطراف شروع به رنگ گرفتن کردند در این حالت پخته اند. پس از اینکه شیرینی ها کامل پختند آن ها را از فر بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا کامل خنک شوند.
مرحله 8
در نهایت بعد از اینکه شیرینی ها خنک شدند مقداری شکلات تخته ای را با دست خرد می کنیم و در یک ظرف روی بخار کتری آب می گذاریم تا به روش بن ماری ذوب شوند.
مرحله 9
سپس روی شیرینی ها را به صورت دلخواه با شکلات ذوب شده تزیین می کنیم و بعد آن ها را کنار می گذاریم تا مدت 24 ساعت بمانند و آماده سرو شوند.
مرحله 10
برای درست کردن قسمت های شکلاتی می توانید به مواد شیرینی 1 تا 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو در همان اول خمیرگیری اضافه کنید و بعد کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر جمع شود.
مرحله 11
میزان دقیق پودر کاکائو بسته به کیفیت پودر شما و همچنین به اینکه می خواهید شیرینی ها شما تا چه حد شکلاتی باشد دارد. امیدوارم این شیرینی های مغزدار خوشمزه و شکلاتی را درست کنید و لذت ببرید.