طرز تهیه شیرینی کاسترد خوشمزه و خانگی به روش قنادی
شیرینی کاسترد از شیرینی های خوشمزه و معروف قنادی می باشد و مناسب پذیرایی می باشد. این شیرینی را می توانید با هر نوع مارمالادی که دوست داشتید و حتی شکلات درست کنید. شیرینی کاسترد بافت ترد مانندی دارد و بافت آن اصلا خشک و بیسکوئیتی نیست. در ادامه با طرز تهیه شیرینی کاسترد خوشمزه و خانگی به روش قنادی با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم شیرینی کاسترد | |
---|---|
مارگارین یا کره به دمای محیط رسیده | 300 گرم |
پودر قند | 1 پیمانه |
پودر کاسترد (از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید) | 1 پیمانه |
وانیل | یک هشتم قاشق چای خوری |
آرد | دو و نیم پیمانه |
مراحل طرز تهیه شیرینی کاسترد
مرحله 1
برای درست کردن شیرینی کاسترد خوشمزه ابتدا در یک کاسه مارگارین و پودر قند را با دور تند همزن به مدت 5 دقیقه می زنیم تا کاملا سبک، روشن و حجیم شود. بعد وانیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
مرحله 2
در ادامه آرد را به تدریج اضافه کرده و هم می زنیم تا خمیر جمع شود. سپس بر روی خمیر سلفون می کشیم و آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت می دهیم.
مرحله 3
پس از استراحت خمیر آن را بین دو نایلون پهن می کنیم و شروع به کاتر زدن می کنیم و یکی یکی آن ها را داخل سینی فر می چینیم. نیازی به چرب کردن یا کاغذ روغنی نیست.
مرحله 4
در صورتی که به کاتر دسترسی نداشتید می توانید از خمیر گلوله هایی بردارید و بعد با چنگال آن ها را فرم بدهید. من خودم از کاتر فشاری استفاده می کنیم.
مرحله 5
در این مرحله سینی حاوی خمیرهای کاتر زده شده را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت می دهیم تا فرم اولیه خودشان را حفظ کنند.
مرحله 6
پس از استراحت شیرینی ها را برای پخت درون فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه می گذاریم تا بپزند.
مرحله 7
پس از اینکه شیرینی ها کامل پختند آن ها را از فر بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا کامل خنک شوند. سپس روی آن ها را با شکلات ذوب شده یا هر نوع مارمالادی که دوست داشتید تزیین کنید و بعد از 2 ساعت استراحت سرو کنید.