طرز تهیه شیرینی آردی خوشمزه و نارگیلی با پیمانه
شیرینی آردی نارگیلی از شیرینی های ساده و خوشمزه بازاری می باشد و با کمترین مواد اولیه درست می شود و می توانید آن را با فر و حتی بدون فر هم درست کنید. در ادامه با طرز تهیه شیرینی آردی خوشمزه و نارگیلی با پیمانه با سایت اینترنتی هارنیکا همراه باشید.
مواد لازم شیرینی آردی | |
---|---|
آرد قنادی | 250 گرم - 2 پیمانه |
پودر نارگیل چرب و ریز خرد شده | 125 گرم - 1 + یک چهارم پیمانه |
پودر قند | 150 گرم - 1 + یک چهارم پیمانه |
روغن قنادی | 150 گرم |
مراحل طرز تهیه شیرینی آردی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی آردی ابتدا آرد و پودر قند را الک می کنیم. بعد روغن نارگیل و پودر قند را با دور تند همزن به مدت 7 دقیقه هم می زنیم تا سبک و حجیم شود.
مرحله دوم
در ادامه نارگیل را هم اضافه کرده و خوب مواد را مخلوط می کنیم. بعد همه آرد را به تدریج اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خیمر شیرینی یکدستی درست شود.
مرحله سوم
خمیر بدست آمده را با نوک انگشت ورز می دهیم تا خمیر منسجم شود. من خودم 2 بار خمیر را چرخ کردم تا یکدست شود.
مرحله چهارم
پس از آماده شدن خمیر نهایی، هر بار مقداری از خمیر را بین دو نایلون به ضخامت حدود 1 سانتی متر باز کرده و با کاتر دلخواه کاتر می زنیم و شیرینی های کاتر زده شده را در سینی فر با فاصله کنار هم می چینیم. توجه کنید سینی نیازی به چرب شدن یا کاعذ روغنی ندارد.
مرحله پنجم
در نهایت شیرینی های آردی نارگیلی آماده شده را برای پخت درون فر از یک ربع قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 12 دقیقه می گذاریم تا بپزند. برای پخت در فر برقی یا توستر دما را 20 درجه کمتر کنید.
مرحله ششم
برای اطمینان از پخت شیرینی ها، یکی از آن ها را با کارد تکان بدهید اگر از سینی جدا شد فر را خاموش کنید و بیشتر توی فر نگه ندارید تا خشک نشوند.
مرحله هفتم
بعد از اینکه شیرینی ها پختند، آن ها را از فر بیرون بیاورید تا کامل خنک شوند و بعد از سینی جدا کنید. شیرینی های آردی آماده شده را می توانید در جای خشک و خنک و خارج از یخچال تا 3 ماه نگهداری کنید.
نکات تهیه شیرینی آردی نارگیلی
حذف روغن قنادی
روغن قنادی برای انسجام شیرینی های آردی خیلی مهم است و به هیچ وجه آن را حذف نکنید چون اگر حذف کنید ممکن است بعد از پخت شیرینی پودر شود. روغن قنادی را می توانید از لوازم قنادی فروشی ها خریداری کنید.